Home / Over Barcelona / GoCar Tours in Barcelona
GoCar Tours

GoCar Tours in Barcelona

GoCar Tours

Op zoek naar een nieuwe manier om de stad te bezichtigen? Probeer eens de kleine gele wagentjes. GoCar tours in Barcelona is een nieuwe en spannende manier om de stad te verkennen zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan. De kleine converteerbare autootjes nemen u mee door de stad zodat u alles zelf kunt gaan verkennen. Het heeft een ingebouwd GPS systeem dat u vertelt waar u heen moet gaan en het geeft u informatie over de bezienswaardigheden in Barcelona.

De autootjes zijn slim, dus u kunt lekker gaan zitten en ontspannen terwijl u door de stad cruiset. Met de GoCar kunt u kiezen wat u wilt bezichtigen en wat niet. Als u niet veel tijd heeft, kan u de stad zien in minder dan een uur. Echter duurt een gemiddelde tour ongeveer 2 uur en 30 minuten. De GoCar kan maximaal 60 kilometer per uur rijden. Het autootje is ontworpen voor 2 personen, maar er is plaats voor uw bezittingen in de achterbak. Het is uw eigen toestel, dus u hoeft niet in de hete zon te wachten op de bus. Ook kunt u door smalle straatjes rijden, terwijl bussen en andere vervoersmiddelen dat niet kunnen. De navigatie is aan u!

Vind nu uw accommodatie!

Als u wil kunt u de gesuggereerde kaart volgen, of u kunt gewoon gaan waar u maar wil. De GoCar is beschikbaar in het Engels, Spaans, Catalaans, Frans, Duits en Italiaans. U moet tenminste 21 jaar oud zijn om dit voertuig te mogen huren. Voor meer informatie, kijk op de website.

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona transport-over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven