Home / Om Barcelona / GoCar Tours i Barcelona
GoCar Tours

GoCar Tours i Barcelona

GoCar ToursLetar du efter ett nytt sätt att se staden på? Prova på att köra runt i en liten gul bil. GoCar Tours i Barcelona är ett nytt och spännande sätt att upptäcka staden, olikt från allting du tidigare upplevt under sightseeing. De små, gula, konvertibla bilarna tar dig runt staden, så att du kan upptäcka den själv. Det finns ett inbyggd GPS-system som talar om för dig hur du åker vart, såväl som berättar om Barcelonas sevärdheter.

Bilarna är smarta, så du kan bara luta dig bakåt och slappna av medan du kör runt i staden. Med GoCar kan du välja vad du vill se och vad du inte vill se. Om du har ett pressat tidsschema kan du se staden på mindre än en timme, men en genomsnittliga rundtur tar 2 timmar och 30 minuter. En GoCar kan nå hastigheten 60 km/h. Bilen är designad för 2 personer, men det finns plats för era saker i bakluckan. Den är som din egen personliga ägodel, så du slipper vänta på någon buss i den gassande solen. Du kan även köra in på smala gator, dit bussar och andra fordon inte kommer in. Var du ska är upp till dig!

Hitta ditt boende nu!

Om du vill kan du följa den föreslagna kartguiden, annars kan du åka precis som du vill. Guiden i bilarna från GoCar Tours i Barcelona finns på Engelska, Spanska, Katalanska, Franska, Tyska och Italienska. Du måste vara minst 21 år för att få hyra fordonet. För mer information, vänligen besök deras hemsida här.

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top