Home / Kultur / Udenfor Barcelona / Dagsudflugt til Andorra
Grandvalira ski resort Andorra

Dagsudflugt til Andorra

Næsten 8 millioner mennesker bevæger sig hvert år til dette lille land, beliggende i hjertet af Pyrenees i mellem Spanien og Frankring, for at opleve de fantastiske ski resorts, den billige tax-free shopping og det spektakulære landskab. Hvis du selv er nysgerrig for hvad man kan opleve her, kan du nu se en liste over de top ting man skal se og opleve ved en dagsudflugt til Andorra.

Find din overnatning!

Hvad man kan lave:

Ski:
Skisæsonen starter fra December og til April. Andorra er en utrolig og overkommelig skidestination med en masse aktiviteter såsom; Snescooter, ski, “Speedriding” og hundeslæder. Der er i alt fem skiresorts; Grandvalira, Pas de la Casa og Soldeu, som er den største med over 100 løjper til rådighed. Andorra er også vært for de internationale vinter events, inklusiv Ski Mountaineering World Cup.
Shopping:
Andorra er også et shoppeparadis med mere end 2000 butikker, en for hver 40’ende indbyggere. Meritxell Avenue som er beliggende i hovedstaden af Andorra La Vella, er en kommerciel gade, proppet med butikker, restauranter og barer. Man vil også opdage, at der er en masse store centrer i nærheden af Andorra, som eksempelvis: Les Pyrenees, River og Andorra 2000.
I løbet af November måned vil der blive afholdt en shopping festival, hvor man fejrer det bedste Andorra kan byde på, i form af: DJ’s, gadeshows og kunstudstillinger.
Det er vigtigt at huske på at der er toldmæssige begrænsninger, så husk at tjekke hvor meget du har handlet inden du forlader Andorra. Få flere informationer her. 
 
Vandring:
Der er så mange ting at opleve i Andorra, både om sommeren og om vinteren. Det smukke landskab er perfekt til en vandretur, hvor man rigtig kan udforske den imponerende natur. Man kan gøre dette på egen hånd, eller bestille en tur med guide. Man kan se de mange forskellige vandreture på Andorra’s hjemmeside.
Kurbade:
I midten af byen Escaldes-Engordany, er det behagelige Caldea Spa Centre. Dette sted tilbyder den nye “termo legende” oplevelse, som giver en kombination af afslapning og nydelse på en gang. Du vil være i stand til at slappe helt af, alt imens du bliver forkælet af de forskellige behandlinger, som også indebære; saunaer, vandmassage og jacuzzi pools.

Hvordan kommer man derhen:

Bus: Der er en daglig busservice fra Barcelona’s lufthavn og nordstationen, som ca. tager tre timer.
Fly: Lufthavne i nærheden: Barcelona El Prat, Girona (Costa Brava) og Carcassone lufthavn i Frankrig.
Man mennesker stopper på deres hjemvej i Barcelona for at opleve den smukke by. Hvis du mangler overnatning ved dit ophold i Barcelona, så se venligst denne hjemmeside. www.barcelona-home.com 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

outside-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top