Home / Fritid / FC Barcelona
FC Barcelona Kings Cup Final 2012

FC Barcelona

FC Barcelona blev oprindeligt stiftet i 1899 af Hans Gamper, en Swiss immigrant som placerede en reklame i et sportsmagasin, for dem der var interesseret i at spille fodbold i Barcelona. Klubben blev stiftet og omfattede både catalanske og udlandske spillere. 10 år efter kom klubbens første stadion på Carrer d’Industria.

Medlemmerne af klubben voksede sig fra et par hundrede til mere end 100,000 på verdensplan i dag. I 1957 åbnede den nye Camp Nou med en indledende kapital på 90,000 som er steget til 110,000 i dag og gør det til den største fodbold stadion i Europa.

Find overnatning nu!

 

Mere end en klub “Mew que un club” kommer fra takketalen af klubbens præsident Narcís de Carrera i 1968. Det udstråler stadig en stor betydning for klubben i dag, som  fortsætter med at vokse, ikke kun i størrelse, men også i andre sektorer og sport. Klubben nu ikke blot en fodboldklub, men også mænd, kvinder og kørestol basketball, hockey og håndboldhold.

I 1994 blev Barcelona Foundation oprettet som en almennyttig fond knyttet til klubben som en del af deres sociale ansvar. Den har forskellige partnerskaber med flere organisationer, herunder UNICEF, hvor instituttet donerer 1,5 m årligt og bærer UNICEF logo på deres bluser som støtte. Siden 2010, har spillere og personale også bidraget ved at donere en procentdel af deres løn til organisationen

Fodboldkampe og billetter:

Hvis du er heldig nok til at være i Barcelona under en kamp så anbefaler vi at du booker billetterne så hurtigt som muligt. Billetter sælges ofte  1-3 uger før kampen specielt til vigtige kampe. Man kan bestille billetter online. og de kan koster € 50 og opad alt efter kampen, hvor du sidder, og i hvor god tid, du bestiller.

Camp Nou oplevelsen:

Hvis du ikke har mulighed for at se en kamp under dit ophold, så kan man få en  rundvisning i stadionet og museet som det næstbedste. Åbningstiderne er generelt fra 10:00 til 18:30 mandag til lørdag og 10 – 14.30 søndage. Men i løbet af sommermånederne er  der forlænget  timer.

Billetter koster € 23 for voksne og er gratis for børn under 5, og for medlemmer af klubben. Det er bedst at reserverer online, især om sommeren da pladserne bliver hurtigt taget.
For up-to-date åbningstider i løbet af året er det bedst at tjekke den officielle hjemmeside.

How to get to Camp Nou:

Metro:
L5 Collblanc og Badal
L3 Maria Cristina, Palau Reial og Zona Universitària

Selv for dem, der ikke er interesseret i fodbold, har klubben haft en unik og interessant rolle i historien om Barcelona. Det er værd at mindst besøge stadion for at lære om den fascinerende fortid, som  en af de største fodboldklubber i verden. For dem, der søger deres ideelle bolig i Barcelona under deres ophold i byen, besøg www.barcelona-home.com.


Oplysninger

Adresse: Carrer d’Aristides Maillol, 12, 08028 Barcelona, Spain.

Transport: Med Metro – L5 Collblanc og Badal, L3 Maria Cristina, Palau Reial og Zona Universitària.(14 e 15 collegate a C-17).

Priser: Forskelligt

Tidsplaner: Mandag – Lørdag 10 – 18:30. Søndag 10-14

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top