Home / Vrije tijd / Sport / Bezoek Camp Nou
Visit Camp Nou

Bezoek Camp Nou

Vorige week zaterdag heb ik in een spontane bui, vanwege het slechte weer, met mijn vriend Camp Nou (Nieuw Veld), het grote voetbalstadion in Barcelona, bezocht. Hij was erg nerveus, het was het hoogtepunt van zijn bezoek (ik heb altijd gedacht dat ik dat was, maar oké). We namen de blauwe metro naar Collblanc en vroegen ons daarna af waarom er geen borden stonden met de route naar het 3e grootste stadion van de wereld. Uiteindelijk hebben we het aan een aantal mensen gevraagd en vonden we het.

Vind nu uw accommodatie!

Het was zo’n grote ruimte en eerst hebben we maar rondgelopen in de ruimten die gratis waren. Toen waren we zo enthousiast en keken we ernaar uit om het voetbalstadion binnen te treden. We betaalden €17 per persoon om naar binnen te mogen en we haalden een audiogids, die erbij zat. Ik zou graag willen weten hoeveel de spelers verdienen maar hoe dan ook we wandelden door het hele stadion.

 

In het begin was er een kort 3D filmpje waar je de spelers dichtbij op het veld kan zien, dus het lijkt net alsof je de scheidsrechter bent. Je kunt veel leren over het stadion en FC Barcelona, zoals dat het stadion Camp Nou al de thuisbasis van de club is sinds de bouw in 1957. Je kunt de plaats bezoeken waar de tegenstanders van FC Barcelona naartoe komen en je kunt een kijkje nemen in de nieuwskamers; zitplaats van de pers tijdens de wedstrijd en je kunt het prachtige veld bekijken van alle verschillende uitzichtpunten.

Het is een UEFA 5-sterren stadion en er hebben vele internationale wedstrijden op hoog niveau plaatsgevonden, én de UEFA Champions League finale. Camp Nou heeft ook muzikale optredens gehost en andere evenementen die niet met voetbal te maken hadden. Artiesten die hebben opgetreden in het stadion zijn onder andere: U2, Pink Floyd, Michael Jackson, Madonna en natuurlijk nog vele anderen.

Het is het naar mijn mening echt waard om het te bezoeken, een fantastische ervaring wanneer je Barcelona bezoekt. De ruimte bevat ook grote winkels voor fans met alle soorten producten. Je zal een geweldige dag hebben in Camp Nou, zonder twijfel!Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven