Home / Kultur / C2 Barcelona sprogskole
C2 Barcelona Language school

C2 Barcelona sprogskole

Om C2 Barcelona sprogskole

C2 Barcelona sprogskole er en lille hyggelig skole, som vil tilbyde dig den bedste kvalitet indenfor uddannelse i Barcelona, Spanien. Denne skole tilbyder stolt en individuel tilgang til hver elev og fokusere på at udvikle færdigheder og evner for hver person.

Find overnatning nu!

C2 Barcelona sprogskole er beliggende i centrum af byen tæt på Passeig de Gracia. Denne elegante boulevard indeholder kendte bygninger fra arkitekten Gaudi. Den tilbyder et fantastisk og inspirerende område, hvor man skal lære spansk. At gå fordi de moderne bygninger på vej til skolen, tilbyder en perfekt måde at nyde sin tid i Barcelona. Klasseværelserne i sprogskolen er lokaliseret i et hus, som blev bygget okring 1900 og er en designet med en typisk stil fro Eixample distriktet.

Vores store terrasse er perfekt til pauser og udendørsundervisning. Hvor elever består af et dynamisk miks af professionelle og studernede fra hele verden, til dem tilbyder vi en effektiv måde at lære det spanske sprog på. Den gennemsnitlige alder for vores elever er mellem 25-45. C2 Barcelona sprogskole har kurser op til 50 mennesker.

Hvis du mangler et sted at bo i mens du er i Barcelona, har du mange muligheder for lejligheder hos Barcelona-home 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top