Home / Kultur / Barcelona-Lingua sprogskole
Barcelona-Lingua Language School

Barcelona-Lingua sprogskole

Om Barcelona-Lingua sprogskole

Barcelona-Lingua Sprogskole tilbyder i samarbejde med Camino Barcelona spansk kurser i høj kvalitet til gode priser. Denne moderne skole er beliggende i hjertet af Barcelona, kun 10 min. fra Plaza Catalunya, hovedpladsen og Barrio Gótio – det kendte gotiske kvarter.

Find overnatning nu!

Barcelona-Lingua sprogskole tilbyder spansk undervisning fra unge entusiastiske undervisere, i en underholdende og personlig atmosfære. Vi har har været dedikeret til at undervise spansk i mere end 15 år, og har haft glæde ved at dele vores viden om spansk kultur, gastronomi såvel som sproget. Vores mål er at vise dig at det at lære spansk, ikke kun handler om sproget men også livet.

Undervisningen løber fra mandag til fredag ved Barcelona-Lingua sprogskole. Antallet af undervisningstimer afhænger af det kursus man vælger, men er normalt i mellem fire og seks dage hvor hver klasse varer 45 min. Vores undervisere taler alle flydende spansk og har en universitetsgrad samt meget erfaring indenfor feltet. Skolen tilbyder den bedste måde at lære spansk hurtigt, samt forbedring af sprogfærdigheder.

Oplysninger

Adresse: Calle Ample 7 08366 Canet de Mar Barcelona

Hvis du mangler en lejlighed imens du er i Barcelona, så besøg Barcelona-home for mange muligheder.

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top