Home / Kultur / Ole Languages Barcelona
Ole Languages Barcelona

Ole Languages Barcelona

Om Ole Languages Barcelona

Olé Languages Barcelona er en professionel spanskskole. Skolen er dedikeret til at UNDERVISE I SPANSK SOM FREMMEDSPROG i en åben, personlig og behagelig atmosfære. Skolen tilbyder spanskkurser på alle niveauer til konkurrencedygtige priser. Timerne undervises af dedikerede og yderst kvalificerede undervisere med spansk som modersmål. Vi håber på snart at se dig i BARCELONA!Find your accommodation now!

Olé Languages forpligter sig til at give dig de nødvendige færdigheder, så du kan nå dine mål for sprogundervisningen, samtidig med at du nyder tiden i en af de smukkeste byer i Spanien: nemlig BARCELONA. Underviserne hos Olé Languages har undervisning som deres levevej, og de har bevidst valgt at arbejde på en mindre skole, hvor atmosfæren er mere personlig, så de har bedre mulighed for at arbejde sammen med eleverne. Olés undervisere har en bachelor i Lingvistik og en kandidat i Undervisning, og de har stor erfaring i at undervise i spansk som fremmedsprog.

Med et max på 8 studerende per hold er Olés hold mindre end for de fleste andre spanskskoler (hos Olé er gennemsnittet 5 elever per hold). Olé Languages tilbyder en utrolig høj undervisningskvalitet til en betydeligt lavere pris end størstedelen af Barcelonas spanskskoler. 99% af skolens elever vurderer sammenhængen mellem pris og kvalitet som værende ”Muy Bueno” – altså rigtig god. Som elev har du løbende mulighed for at forlænge dit spanskkursus, og for hver ekstra uge bliver prisen lavere. Skolen tror fuldt og fast på, at dét at kende Spanien og føle sig som en del af samfundet er afgørende for at forstå det spanske sprog. Med aktiviteter både inden og uden for klasseværelset sikrer skolen, at du lever, spiser og ånder spansk (Se AKTIVITETER for mere information).

Hvis du søger overnatning nær Olé Languages Barcelona, anbefaler vi at tage et kig på vores LEJLIGHEDER I POBLE SEC og LEJLIGHEDER I SANT ANTONI – to fantastiske områder, som giver dig mulighed for at opleve byen som en af de lokale, samtidig med at du kun er få minutter fra de mest populære turistattraktioner i Barcelona. For særlige tilbud på lejligheder bør du vælge BARCELONA-HOME!

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top