Home / Cultuur / C2 Barcelona taalschool
C2 Barcelona Language school

C2 Barcelona taalschool

Over C2 Barcelona taalschool

C2 Barcelona taalschool is een kleine taalschool die u de beste kwaliteit bied als het aankomt op onderwijs in Barcelona, Spanje. De school is trots op hun individuele aanpak zodat elke student kan focussen en zijn/haar vaardigheden kan ontwikkelijken.

Vind nu uw accommodatie!

C2 Barcelona taalschool is gelegen in het centrum van de stad, dichtbij Passeig de Gracia. Deze elegante straat bevat beroemde gebouwen van de architect Gaudí. Het is echt een inspirerend gebied waarin u de Spaanse taal kunt studeren. Het feit dat u langs een aantal van de modernste gebouwen loopt onderweg naar school, zorgt ervoor dat u zeker van uw tijd zal genieten in het prachtige Barcelona. De klaslokalen van de taalschool zijn gevestigd in een huis dat is gebouwd rond 1900 en hebben een stijl die het Eixample district typeert.

Ons grote terras is de perfecte plaats om pauze te houden of om lessen te volgen. Onze deelnemers bestaan uit een dynamische mix van professionals en studenten van over de hele wereld, aan wie wij op een progressieve en effectieve manier onze diensten bieden zodat zij de Spaanse taal kunnen leren. De gemiddelde leeftijd van onze studenten is tussen de 25 en 45. Het programma van C2 Barcelona taalschool bevat cursussen met een aantal van maximaal 50 mensen.

Als u een accommodatie nodig heeft tijdens uw verblijf, neem dan een kijkje op Barcelona-Home.

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven