Home / Kulturen / C2 Barcelona språkskola
C2 Barcelona Language school

C2 Barcelona språkskola

Om C2 Barcelona språkskola

C2 Barcelona språkskola är en mysig och liten skola som erbjuder dig den bästa kvalitén på undervisningen. Skolan är stolta över att kunna ge individuellt förhållningssätt till varje enskild elev och ge dem möjligheten att utveckla kunskaper och färdigheter.

Hitta ditt boende nu!

C2 Barcelona språkskola ligger i centrum av staden nära gatan Passeig de Gracia. Denna eleganta boulevarden innehåller berömda byggnader gjort av arkitekten Gaudi.  Här  erbjuds ett fantastiskt och inspirerade område att studera spanska. Att gå förbi dessa fantastiska byggnaderna till skolan varje dag ger dig en inspirerande tid i Barcelona. Klassrummen på språkskolan ligger i ett hus som var byggt 1900 och huset har en typiskt stil som kännetecknar området Eixample.

Vår stora terrass är perfekt för pauser och utomhuslektioner. Våra deltagare är en dynamisk mix av professionella lärare och studenter över hela världen, till studenterna erbjuder vi ett progressivt och effektivt sätt att lära sig det spanska språket. Medelåldern på studenterna är 25-45 år. Programmet av C2 Barcelona språkskola inkluderar också klasser upp till 50 personer.

Om du behöver boende under din vistelse i Barcelona, kan du hitta stor variation hos oss på Barcelona Home.

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top