Home / Om Barcelona / Barcelona lufthavn
Barcelona Airport

Barcelona lufthavn

Barcelona er en ekstrem populær feriedestination, så det giver god mening at Barcelona lufthavn er den anden mest travle i Spanien. Lufthavnen har mere end 30 millioner besøgende om året, og i år 2012 var det 35 millioner. Hvis det er første gang du skal til Barcelona lufthavn, er her lidt nyttig information om lufthavnen, og transportmulighederne til centrum.

Find overnatning nu!

Barcelona lufthavn har to terminaler, nummer to som er T2 er delt i 3: T2a, T2b og T2c. Der er gratis shuttle busser tilgængelige mellem e to terminaler. Lufthavnen er også kendt som Barcelona El Prat lufthavn, grundet beliggenheden tæt på El Prat de Llobregat. Så bliv ikke forvirret hvis du hører den bliver kaldt El Prat.

Barcelona lufthavn har mange service og shopping faciliteter, og er også en stille lufthavn. Dette betyder at mængden af meddelelser er reduceret, i forhold til at skabe en rolig atmosfære. Der er ekstra skærme sat op, så man er sikker på at kunne finde information om sit fly, samt der vil være vigtige meddelelser som bliver kaldt over højtalerne.

Hvordan kommer man til centrum:

Lufthavnen ligger ca. 12 km fra Barcelona’s centrum, og der er mange forskellige måder at komme dertil.

Aerobus kører fra T1 og T2 og tager ca. 35 min at komme til Plaza Catalunya. I travle tider kører den hvert 5 minut, og en enkelt billet koster 5,90€ og 10€ at komme retur. Man kan se yderligere information på Aerobus hjemmeside, samt opdateret tider, priser og ruter.

Med toget tager det ca. 20 min at komme til Sants station eller en halv time til Passeig de Gracia. Man kan købe en billet i lufthaven, og husk at lufthaven ligger i zone 2 og en enkelt billet koster 3,80€.

Bus: Nr. 46 til Plaza España, som kører fra begge terminaler.

Man kan se de forskellige transportmuligheder til centrum fra Barcelona lufthavn på lufthavnens hjemmeside. 

Hvis du leder efter den perfekte lejlighed til dit ophold i Barcelona, så besøg: Barcelona-home.com 

 

Oplysninger

Adresse: El Prat de Llobregat, Barcelona Barcelona, Spain.

Transport: Med Aerobus – til Plaza Catalunya | Bus – Nr. 46 til Plaza España | Med tog – til Sants eller Passeig de Gracia.

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top