Home / Om Barcelona / Både og færger i Barcelona
Boats and Ferries

Både og færger i Barcelona

Både og færger i Barcelona på havnen 

Barcelona’s havn er den anden mest benyttede havn for kommerciel trafik, og den mest benyttede inden for krydstogt i Europa. Havnen har otte passager terminaler (fem til krydstogt og tre til færger) Færgetrafikken er styret af fire virksomheder, som har færger der sejler fra Barcelona, Mallorca, Menorca og Ibiza (Balearic Islands) og Genova (Italien) 

Transmediterránea

Buquebus

Grandi Navi Veloci

Umafisa

Find overnatning nu!

Ved vandet:

Tæt på byens centrum , vest fra Montjuic og efter Barri Gothic finder man Barcelona’s havn, som styres af Autoritat Portuária de Barcelona har genskabt sit gode rygte og en nu en af de største feriedestinationer ved middelhavet. Haven er meget vigtig, når det kommer til fragt, alligevel er havnen også den anden mest besøgte havn for krydstogt, lige efter Athen. I 2001 havde havnen 544 linjer, og mere end en halv million passagerer.

Autoritat Portuària de Barcelona
Tel: +34 93 298 6000
www.apb.es

Crueurs del Porte de Barcelona har fire krydstogtterminaler – to ved Mall Adossat og to ved World Trade Centre – og Autoritat Portuária de Barcelona ligger ved Port Vell terminale. Alle terminalerne har turistinformation, rejseselskaber, service til flyforbindelser, veksling, førstehjælp faciliteter, tax-free shopping, souvenirs, restauranter, barer og internationale aviser. Taxaer og shuttle busser tilbyder transportering til byens centrum. Parking og biludlejning er også muligt her.

Barcelona Færgeservice

Trasmediterranea færge sejler dagligt fra Barcelona til Palma de la Mallorca hele året. Fra d. 15 juni til d. 15 september sejler der en ekstra færge fra byens havn, men kun fire gange om ugen. Turen tager ca. otte timer. Prisen ligger på omkring 130 euro for en lille bil og 50 euro pr. person, og hytter ca. 60 euro pr. person. Det anbefales at man bestiller reservationer – specielt i sommerperioden.

I tilfælde af at du ikke nåede din færge eller ikke fik bestilt billet i tide, kan man køre til Valencia hvor Transmediterránea også har afgang til Mallorca hver dag. Priser og tider er de samme som fra Barcelona.

Hvis du kommer til Barcelona fra Frankrig ville det være en mulighed at tage en færge fra Sete (sydlige frankrig.) Herfra tager turen til Mallorca dog 16 timer, og priserne er meget højere end i Barcelona.

Der er også en hurtig færge mellem Tarragona (ikke langt fra Barcelona) og Palma de Mallorca som hedder “Almudaina” som har afgang hver tirsdag, torsdag, lørdag og søndag – denne tur tager kun tre timer og 45 min. Der er plads til 450 om bord og 87 biler. Afgange og priser kan ses på tavlerne ved næsten alle rejseselskaber eller på deres hjemmeside.

Reservationer ved Transmediterránea:

(+34) 902 – 45 46 45 | www.trasmediterranea.es

Telefonnumre til både og færger i Barcelona:

932 959 100
ESTACION MARÍTIMA INTERNACIONAL
933 068 800
GRANDI NAVI VELOCI
932 957 000
TRANSMEDITERRANEA
932 959 100
TRANSMEDITERRANEA
902 454 645
UMAFISA LINES
902 191 068
BALEARIA
902 106 180

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top