Home / Fritid / Surfing i Barcelona
Playa

Surfing i Barcelona

Så er det tid til at fortælle sandheden om surfing i Barcelona. Barcelona er en fantastisk by til at feste, spise, og leve i. Der er meget mode, kultur og sport, men ikke surfing! Alle som siger det modsatte, lyver. Hvis du gerne vil lære at surfe, er det ikke en god idé at gøre det i Barcelona.

Nogle gange er der bølger i Barceloneta i Ciutat Vella området tæt på hotel W, dette område hedder Pukas. Så hvis du er heldig kan der være  lidt bølger en dag eller en time, så nybegyndere kan have en chance for at fange en bølge eller to. I sommerperioden er der næsten ingen bølger i Barcelona. Hvis du gerne vil opleve en dag med acceptable bølger, skal man vente til efterår eller vinter. Vi ønsker dog ikke være skyld i nogle skader, der skyldes bølger og vand på 12 grader.

Find overnatning nu!


Se større kort

 

Hvis folk i Barcelona snakker om utrolige, store fantastisk surfing forhold, vil folk i Californien betegne det som dårligt eller regulært. Selvom vi elsker at promovere idéen og snakke godt om havet og surfer verdenen, bliver vi nødt til at være ærlige. Pukas Surf School kan hjælpe dig med at lære hvordan man lægger sit surfboard og padler. Hvis du gerne vil nyde en god oplevelse på vand, anbefaler vi stærkt at du benytter et SUP (stand-up-paddleboard)

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top