Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter i Barceloneta
Barceloneta apartment

Lägenheter i Barceloneta

Genom att hyra en lägenhet i Barceloneta kommer du upptäcka de ökända delarna av Barceloneta! Detta området var förr i tiden hem för fiskare! Idag har området så mycket mer att erbjuda än dess vackra stränder. Du får verkligen inte missa de närliggande gatorna!

Du borde pröva Chiringuitos (strandrestauranger) som finns för att liva upp stämningen på stranden. Du kan ta en drink på fantastiska W hotellet och njuta av utsikten från deras härliga rooftop-bar! Barcelonas kända akvarium ligger i närheten och passar alla, oavsett ålder! Om du är riktigt modig kan du även dyka med hajar om du önskar! Njut av dessa härliga upplevelser medan du bor på en av våra lägenheter i Barcelona.

Charmig lägenhet nära stranden

Från 6966 SEK / MÅNAD

Charming apartment near the beach

Belägen i hjärtat av Barcelonetan ligger denna pärla, bara några meter från stranden men samtidigt på en lugn gata. Denna lägenhet är perfekt för par och rymmer upp till fyra personer. Den marininspirerande inredningen gör hela lägenheten varm och mysig, utan att ta bort dess moderna känsla. Lägenheten har nyligen blivit renoverad och både köket och badrummet är fullt utrustat. Totalarean är på 40 kvadratmeter, men den är mycket välplanerad för att du ska få ut så mycket av lägenheten som möjligt!Med denna lägenhet har du enkelt tillgång till andra delar av Ciutat Vella, som precis som Born som bara ligger några minuter iväg.

Svedish

Mysig lägenhet med två sovrum

Från 10020 SEK / MÅNAD

Cozy 2 bedroom apartment

Denna tvårumslägenhet ligget väldigt nära stranden. Den erbjuder både komfort och stil med dess öppna kök och härliga vardagsrum. Vardagsrummet består vitt trä, metalldetaljer och en touch av svart. Typiskt nordisk stil med andra ord. Den enkla lägenheten är perfekt för par eller små familjer som vill spendera sin vistelse på bästa sätt!
Lägenheter mitt i Barceloneta, känd för sina härliga smågator från gamla stan och på grund av dess närhet till Paseo Maritimo kommer du kunna upptäcka alla stränder. Du kan njuta av fläktarna från medelhavet, imponeras av havet från en härlig terrass eller prova skaldjur och sola.
Svedish

Vacker studiolägenhet i Barceloneta

Från 792 SEK / NATT

Beautiful studio in Barceloneta

Denna studiolägenhet är inredd med färgstarka toner som ger en varm och inbjudande känsla. Den har höga takbjälkar som speglar att det är en historisk byggnad. Det består av ett större utrymme med sängar, vardagsrum och ett välrustat kök. Badrummet är ett enskilt rum och är i rent och fräscht skick.
Då den är belägen i centrala Barcelonetan kommer du ha nära både till stränder och gångavstånd till Port Olimpico, vilka erbjuder högklassiga restauranger och ett rikt nattliv med storklubbar som Pacha och Opium. Barceloneta är ett av flera härliga områden i Barcelona som du kommer upptäcka under din vistelse. Oavsett i vilket område du kommer bo kommer det finnas gott om aktiviteter och saker att upptäcka under din vistelse!
 Licens : HUTB-002643

Svedish

Letar du lägenhet i Barcelona?Missa inte våra specialerbjudanden i hela Barcelona från Barcelona Home!

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

Map

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top