Home / Verblijf / Appartementen in Barceloneta
Apartments in Barceloneta

Appartementen in Barceloneta

Het huren van een appartement in Barceloneta laat je de gezellige buurt Barceloneta ontdekken! Deze buurt ligt aan de kust en in het verleden was het de thuis van vele vissers. Nu heeft deze wijk veel meer te bieden dan enkel mooie stranden. De gezellige kleine straatjes zijn het waard om door heen te wandelen. Ook kan je een van de vele Chiringuitos (restaurants aan het strand) die de buurt doen opleven uitproberen of een lekker drankje drinken in het W hotel waar je kan genieten van een adembenemend zicht in de rooftop bar! Het aquarium gelegen in deze buurt garandeert plezier voor jong en oud, en voor de dappere durvers is er ook de mogelijkheid om er tussen de haaien te duiken. Geniet van deze prachtige wijk door te verblijven in een van onze vele appartementen in Barceloneta.

Gezellig appartement dicht bij het strand

Vanaf 730€ / MAAND

Charming apartment near the beach

Gelegen in het hart van Barceloneta met een ideale locatie op enkele meters van het strand maar toch nog steeds in een stille straat. Het appartement wordt per maand verhuurt en is ideaal voor koppels of kleine groepen tot 4 personen. De marine geïnspireerde decoratie zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Het appartement is pas gerenoveerd en de keuken en badkamer zijn volledig uitgerust. De totale oppervlakte is 40 vierkant meter en bevat alle faciliteiten om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Het appartement is ook niet ver verwijderd van andere delen van Ciutat Vella zoals Born.

buttomsNL

Gezellig 2 slaapkamer appartement

Vanaf 1050€ / MAAND

Cozy 2 bedroom apartment

Dit 2 slaapkamer appartement ligt op enkele meters van het strand van Barceloneta. Het biedt zowel comfort als stijl het is ingericht met een open keuken, houten meubels, metalen details en een zwarte touch. Dit appartement is perfect voor kleine families en koppels die willen genieten van een aangenaam verblijf. Het appartement is gelegen in Barceloneta dat gekenmerkt is door de pittoreske straatjes van de oude stad en voor zijn toegang tot de Paseo Maritimo. Deze omgeving biedt de mogelijkheid om al de stranden te ontdekken. Je kan genieten van een frisse bries van de Mediterrane zee of een gezellig terrasje doen op de gezellige zeedijk.

buttomsNL

Mooie studio in Barceloneta

Vanaf 83€ / NACHT

Beautiful studio in Barceloneta

Deze studio in een historisch gebouw is ingericht met kleurrijke tinten en houten balken aan het plafond. Het bestaat uit één ruimte waarin zich een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een bed bevinden. Er is een aparte badkamer met een decoratie in witte tonen die zorgen voor een frisse en propere atmosfeer. Andere studio’s met dezelfde inrichting zijn beschikbaar in het zelfde gebouw zodat grote families of groepen dicht bij elkaar kunnen zijn. De studio’s zijn gelegen in Barceloneta dicht bij het strand en op wandelafstand van Port Olimpico waar heel veel restaurants te vinden zijn. Je kan er ook genieten van een bruisend nachtleven in wereld bekende clubs als Pacha en Opium.

License : HUTB-002643

buttomsNL
Barceloneta is een van de vele barrios van Barcelona die je zult ontdekken tijdens jouw verblijf in deze stad. Het maakt niet uit waar je beslist om een appartement in Barcelona te huren, je zal vele activiteiten hebben om te doen en dingen om te ontdekken.
Looking for a place to stay in Barcelona? Check out our special deals on apartments in all of Barcelona with Barcelona Home !

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

Barceloneta flats

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven