Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Villa i Esplugues
Villa in Esplugues

Villa i Esplugues

Villa i Esplugues, om du vill ha en fantastisk vistelse!

Om du söker en lyxig och bekväm vistelse i ett fridfullt område med närhet till familj och vänner, är Villa in Esplugues något för dig! Lokaliserat i utkanten väster om Barcelona är lägenheten privilegierat positionerad med en utsikt över Barcelonas lägenheter och Medelhavet i sikte. Området erbjuder ett lugn och en exklusivitet som gör det till den perfekta tillflyktsorten för de som vill komma undan från citykärnans högljudda kvarter, som Barcelonata och Barri Gotic.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Underbara Villa in Esplugues

Från    5110 SEK / NATT
Från 58148 SEK / MÅNAD

Villa in Esplugues

Fastigheten har en fantastisk uteplats med enorma svimmingpooler med klarblått vatten, Poolen omges av ett schysst poolområde och välskött gräs runtom som passar utmärkt att ta det lugnt på, och njuta på dtans av de spektakulära vyerna av City of Counts och  strandhusen . Området runt poolen består av vita loungemöbler och bekväma solstolar att luta sig tillbaka på. Det finner även små bord där du kan placera ditt glas med Sangria när du ska läsa din favoritbok.
Glasfönster på utsidan av den moderna byggnaden skapar i kombination med vattenytan en illusion av att Villa in Esplugues flyter runt på toppen av poolen.

Villa in Esplugues

Längre in i trädgården hittar du en uteplats,  med bord och stolar till 8-10 personer. Ett parasoll hittar du också över borden för att skydda gästerna när solen blir för stark. För att tillföra ytterliga skugga finns det också härliga palmträd, som omringar området och ger typiska semestervibbar. Vilken harmonisk miljö att avnjuta en lunch i eller förbereda en grillkväll på medan barnen leker i poolen!

Villa in Esplugues

Om du inte blivit imponerad av varken poolen eller trädgården runt Villa in Esplugues än så längre, kommer inredningen definitivt göra det. Upplägget är perfekt för att tillföra en bekväm miljö för större grupper, då det finns ett unikt allrum både på första och andra våningen. På första golvet finns ett massivt vardagsrum med en stor vit hörnsoffa och ett flertal andra soffor i modern design som tillsammans bildar att perfekt ställe att titta på film eller äta smårätter på med utsikt över poolen.

Villa in Esplugues

Mitt emot vardagsrum finns även en matplats med ett stort bord med direkt anslutning till uteplatsen, perfekt anpassat för en finmiddag med familjen eller vännerna. En trappa upp hittar du fem lyxiga sovrum (med tillhörande badrum), och en spektakulär terrass och även ännu ett loungeområde. Denna lounge är utrustad med ett bord, ett flertal soffor, sackosäckar och en plattskärms-TV.

Villa in Esplugues

Den andra våningen har också ett biljardbord som kan hålla dina vänner sysselsatta i timmar! Luta dig tillbaka med ett glas vitt, titta på din favoritsport och gå ut till poolen och häng i reklampauserna.

Villa in Esplugues

Villa in Esplugues är lokaliserad bland bergen som leder upp till det massiva Parc Natural de la Serra de Collserola. Detta är perfekt för den som njuter av en morgonjogg eller den som föredrar en dag med hiking och fågelskådning. I närhet finns Placa Sant Pastor, the Park del Millenari och några fantastiska trädgårdar så som Jardi Marie Curie, Jardi Rosa de Luxembourg och Jardins del Dr. Ribalta.
Lite längre bort ligger Miranda-kvarteren som har ett flertal affärer, caféer, barer och restauranger där man kan prova på de katalanska köken. Villa in Esplugues är din lösning för en lite mer privat semester med familj och vänner i ett riktigt härligt paradis. 

Licens : HUTB-012556

Svedish

Looking to rent an apartment in Barcelona? Check out our special deals on apartments all over the city with Barcelona Home!

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top