Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lejligheder i Barceloneta
Apartments in Barceloneta

Lejligheder i Barceloneta

Ved at leje en lejlighed i Barceloneta vil du opdage at se den berygtede område Barceloneta! Dette kvarter er langs kysten, og som i gamle dage var hjemsted for fiskerne i området. Nu er denne bydel vokset op til at tilbyde meget mere end blot de smukke strande. De hyggelige små gader, der udgør området er værd at slentre rundt i. Du kan prøve en af de mange chiringuitos (strand side restauranter), der er kommet til at sætte fut langs strandene. Du kan have en drink på den fantastiske W hotellet og fange et glimt af udsigten fra dens rooftop bar! Akvariet beliggende i dette område giver sjov oplevelse for unge og voksne, og hvis du er modig nok kan du selv dykke med hajer hvis du tidligere har haft dyknings undervisning. Nyd alt dette ved at bo i en af de mange ledige lejligheder i Barceloneta.

Charmerende lejlighed tæt på stranden

Fra 730€ / PR MÅNED

Charming apartment near the beach

Placeret i hjertet af Barceloneta er denne lejlighed ideelt beliggende kun få meter fra stranden, men stadigvæk i en rolig gade. Denne månedlige leje er ideel til par eller små grupper, da det kan rumme op til 4 personer. Det marine inspireret dekoration bidrager til en varm og hyggelig stemning, men på samme tid meget moderne, da denne lejlighed fornyligt er blevet renoveret,  køkken og badeværelse er fuldt udstyret. Det samlede areal på 40 kvadratmeter er meget gennemtænkt for at sikre, at du bor så behageligt som muligt. Med denne lejlighed vil du have let adgang til ikke blot Barceloneta men andre dele af Ciutat Vella ligesom Born, som kun er få minutter væk.

buttomsDK

Hyggelige 2 værelses lejlighed

Fra 1050€ / PR MÅNED

Cozy 2 bedroom apartment

Denne 2 værelses lejlighed er beliggende få meter væk fra Barceloneta strand. Det tilbyder både komfort og stil med sin åbne køkken, som er åben til stuen, og byder på hvid træmøbler, metalliske detaljer og et strejf af sort, en typisk nordisk køkken med industrielle stil. Denne enkle lejlighed er perfekt til par eller små familier, der ønsker at nyde et behageligt ophold. Beliggende midt i bydelen Barceloneta, er karakteristisk for sine maleriske gader i den gamle bydel og for dets nærhed til Paseo Maritimo vil du kunne udforske alle strande fra den ene ende til den anden. Du kan også nyde brisen af Middelhavet eller sidde ned på en dejlig terrasse, mens du beundrer havet og tager et solbad eller prøv en af de mange fisk og skaldyr restauranter i området.

buttomsDK

Smuk studio i Barceloneta

Fra 83€ / PR NAT

Beautiful studio in Barceloneta

Dette studie er dekoreret med farverige toner som giver varme og inviterer præget eksponeret træbjælker på det høje loft, der illustrerer den historiske bygning, hvor den er beliggende. Den består af en enkelt plads med hvile arealet, stue og fuldt udstyret køkken til din komfort. Badeværelset er adskilt og har en dekoration i hvide toner til at give frisk og ren atmosfære. Andre lejligheder med samme egenskaber er tilgængelige i denne bygning, så store familier eller grupper kan være tæt på hinanden.
Også centralt beliggende i Barceloneta vil du finde dig selv tæt på stranden, med alle gåafstand fra området Port Olimpico, der byder på masser klassiske restauranter og et pulserende natteliv med verdenskendte klubber som Pacha og Opium.
License : HUTB-002643
buttomsDK

Barceloneta er kun én af de mange bydele der er i Barcelona, som du vil komme til at opdage under dit ophold i denne by. Uanset hvor du beslutter dig for at leje din lejlighed i Barcelona, vil du have masser af aktiviteter at opleve og ting at opdage.

Looking for a place to stay in Barcelona? Check out our special deals on apartments in all of Barcelona with Barcelona Home !

Overnatning i Barcelona

view more apartments danski danish

Map

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top