Home / Bästa platserna / Bästa snabbmaten i Barcelona
vrouw die fastfood eet

Bästa snabbmaten i Barcelona

Visserligen erbjuder Barcelona fantastiska marknader med ingredienser för att tillaga mat, men ibland behöver du helt enkelt bara något snabbt och billigt.
Vi vill därmed uppmana dig att passa på och prova på havsmat, ost och skinka. Men ibland är det inte något som slår en klassisk burgare med pommes. Oavsett om du är sugen på pizza, mozzarella sticks, chicken nuggets eller varmkorv har Barcelona något för dig! När vi menar snabbmat menar vi alltså inte McDonalds eller KFC. Vi har summerat våra tre bästa snabbmatsrestauranger i Barcelona.

 

Hitta en lägenhet nu!

Pans & Company

Denna fantastiska snabbmatsrestauranger öppnade år §991 och har sedan dess etablerat sig på ett flertal platser över hela Spanien. Maten håller en riktigt hög kvalité, servicenär snabb och det är mycket prisvärt. The Pans & Company menyn inkluderar sallad och smörgåsar, med saftiga ingredienser som brittisk bacon, rostbiff, Breton-korv och kyckligbröst. De har också riktigt fräsch tillbehår, så som pommes, patatas bravas, chicken nuggets eller lökringar. Till frukost erbjuder de färska bakverk, som croissanter och donuts. Till detta erbjuds självklart kaffe.

cupones

 

Pans&Company finns nu på över 20 platser i Barcelona, vilket ger dig möjligheten att njuta av deras varor oavsett i vilket distrikt du befinner dig. En av de mest populära platserna är på Passeig on Gracia, en av de större shoppinggatorna i Barcelona. Letar du kanske efter lägenhet i eleganta Eixample området= Missa inte våra lägenheter i Eixample!

Adress: Passeig de Gràcia, 39, Barcelona
Öppet: Söndag-Onsdag 7.00-00.00, Torsdag-Lördag7.00-1.00
Telefon: +34 932 160 130

Las Fritas

Efter en lång dag i solen är det underbart att fylla på med energi med riktiga goda french fries. Las Fritas ligger en fem minuters-promenad bort från Barceloneta beach, och är ett riktigt bra take-away ställe, ursprungligen gjort på de kända friteries från Bryssel, Belgien. Detta stället att gå till om du är sugen på något riktigt krispigt. Menyerna kommer i tre olika storlekr, med en prisrang mellan 2.5 euro-5.9 euro.
Du kommer också ha möjlighet att välja på unika hemmagjorda såser, allt från vanlig ketchup till majonnäs gjord på grekisk yoghurt, vitlöksaioli och brava sauce. Om du är än mer hungrig kan du addera valfri topping så som chili con carne, bacon, Roquefort ost eller karamelliserad lök. Låter det himmelskt? Det är det också!
96866328-1
Så åk dit och unna dig lite salt, krispig och utsökt pommes. Du kommer inte att bli besviken! Om du bokar en av våra lägenheter kommer du kunna få deras fantastiska pommes med din favorittopping när du vill. Spana in våra lägenheter i Barcelona och få det att hända!

Adress: Paseo de Joan de Borbó, 12, Barcelona
Öppet: Söndag-Onsdag 7.00-00.00, Torsdag-Lördag 7.00-1.00
Telefon: +34 932 160 130

Bacoa

Sen har vi detta utsökta alternativ på klassisk snabbmat när det är som bäst, den saftiga burgaren. Bara för att det är snabbmat innebär inte det att den måste drypa i fett, utan köttet är av högsta kvalité. På Bacoa kommer du hitta några av stans bästa burgare, nygrillade med krispiga pommes som tillbehör.
Köttet som används är organiskt och kan spåras till en certifierad spanska farm. Bacoa erbjuder flera alternativ, bland annat veganska burgare, vegetariska burgare, vanliga nötköttsburgare och även kyckligburgare. Det finns även glutenfria alternativ där de erbjuder burgarna med sallad istället för bröd. Du kan välja toppings på burgaren helt efter dina egna preferenser. Vår personliga favorit är Swiss-burgaren, med ett lager av rösti och Gruyere-ost.

bacoa17

Bacoa finns på ett flertal ställen i Barcelona, men den mest populära ligger i närheten av Placa de Universitat, där hungriga studenter flockas för att få en burgare som stillar deras hunger. Om du vill hitta ett lägenhet inom detta område. borde du spana in de fantastiska lägenheterna vid Placa Catalunya.

Adress: Ronda de La Universitat 13, Barcelona
Öppet: Måndag-söndag 12.00-01.00
Telefon: +34 932 507 290
Email: [email protected]

Vi hoppas du tar chansen och provar på våra bästa snabbmatsrestauranger i Barcelona! De har kvällsöppet och stänger extra sent på helgerna, vilken gör de till det perfekta valet om du är sugen på kvällsmat efter en kväll på någon Cocktail Bar i centrala Barcelona.

 Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top