Home / Fritid / Danzatoria Barcelona
Danzatoria Barcelona

Danzatoria Barcelona

Danzatoria Barcelona är baserat på ett innovativt koncept som har gått utanför ramarna för en vanlig klubb och har istället fört samman de bästa elementen av nattliv för att skapa en otrolig upplevelse som kommer att revolutionera hela staden!

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Klubben är modern och har ett stort utbud av tjänster där alltid service och kvalité är i fokus. Allting är möjligt på denna exklusiva klubb som har en lokal som är över 2000 m2 uppdelat på tre ytor där man kan njuta av klubbens goda drinkar på samtliga platser. En av dessa uppdelade ytorna ha en magnifik terrass med en helt fantastisk utsikt över medelhavet och den kända ”metall fisken” som är gjord av Frank Gehry. Passa på och njut av det fina vädret i Barcelona och den fantastiska utsikten över stranden. Danzatoria har öppet från måndag till söndag och erbjuder olika musikgenrer för att tillfredsställa både de lokala besökarna men även de internationella.

danzatoria

 Gratis gästlista Danzatoria>  

VIP bordsreservation Danzatoria> 

Häng med till Danzatoria Barcelona

Klubben är lokaliserad i ett av de mest hektiska och ”chicaste” områdena i staden enbart några meter bort från stranden, vilket sig är en stor turist attraktion. I detta område hittar man många andra klubbar, då det hetaste nattlivet i Barcelona är vid strandbarerna. Danzatoria ligger i närheten av tre stora parkeringsplatser och har bra anslutning till stadens olika transportmedel.

Klubben erbjuder ett stort utbud av olika privata events, så om du är sugen på att hålla i ett party kan Danzatoria ordna det för dig! Klubben har arrangerat många olika typer av evenemang, som till exempel:

·      Företags middagar
·      Privata fester
·      Produkt presentationer
·      Speciella Galor
·      Modevisningar
·      Företagsmöten
·      Film och reklam sammanträden
·      Mat och vin provsmakning
·      Klubb fester

Danzatoria består av många olika avdelningar, därför har du möjlighet att få din fest precis så du vill ha den. Dessa olika avdelningar inkluderar:

·      Design och Image
·      Rekrytering och artistisk produktion
·      Kommunikation

Så om du letar efter ett ställe att ha ett evenemang på, då är Danzatoria Barcelona högt rekommenderat.

Om du även letar efter boende under din vistelse i Barcelona, besök då Barcelona-Home för att kolla in vårt fantastiska utbud. Där hittar du lägenheter både nära till stranden men även Danzatoria. Vi har också lägenheter i centrum av Barcelona. 

Information

Adress: Ramón Trias Fargas 2, 08005 Barcelona
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona Home’s gästlista
Öppettider: 23:30-06:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod:

♀ Tjejer: Klänning och klackar

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista DANZATORIA>  

VIP bordsreservation DANZATORIA> 

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter clubs-sv party-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top