Home / Kulturen / Ole Languages Barcelona
Ole Languages Barcelona

Ole Languages Barcelona

Om Ole Languages Barcelona

Ole Languages Barcelona är en professionell Spanska-skola dedikerad till att lära ut spanska som andraspråk i en öppen, personlig och trivsam miljö. Skolan erbjuder spanskakurser på alla nivåer till svårslagna priser, utlärda av dedikerade och högt kvalificerade lärare med spanska som modersmål. Vi hoppas att snart få se dig i Barcelona!

Hitta ditt boende nu!

Olé Languages is är måna om att förse dig med alla nödvändiga verktyg för att du ska uppnå dit språkinlärningsmål medan du lever livet i en av de vackraste städerna i Spanien, Barcelona. Lärarna som lär ut på Olé Languages idag ser sitt yrke som sitt kall och har gjort ett medvetet val att jobba i en mindre skola där stämningen är mer personlig och de har större möjlighet att interagera med studenterna. Olé’s l’rare har en B.A.i Lingvistik, en M.A. i Utbildning och tidigare erfarenhet som lärare i spanska som ett andraspråk.

Med ett högsta antal på 8 studenter är grupperna på Olé mindre än på de flesta andra spanska skolor (medelantalet av elever per klass är 5). Olé Languages erbjuder en högkvalitativ utbildning till ett lägre pris än majoriteten av Spanska-skolor i Barcelona. 99% av våra studenter utvärderade relationen mellan pris och kvalitet på Olé som “Muy Bueno.” Studenterna kan förlänga Spanska-kursen under tiden de går den och med varje extra vecka sänks priset. Vi tror på att känna Spanien och känna sig som del av samhället är en viktig del för att förstå det spanska språket. Med aktiviteter både inne i och utanför klassrummet kan vi försäkra dig om att du lever, äter och andast Spanska. (Se Aktiviteter för mer information).

Om du behöver boende under ditt besök så kan du hitta en variation av bra alternativ på Barcelona Home.

 

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top