Home / Kulturen / Barcelona-Lingua Språkskola
Barcelona-Lingua Language School

Barcelona-Lingua Språkskola

Om Barcelona-Lingua Språkskola

Barcelona-Lingua Språkskola erbjuder i samarbete med Camino Barcelona högkvalitativa spanskakurser till väldigt bra priser. Den moderna skolan är belägen i hjärtat av Barcelona, bara tio minuters gångavstånd från Plaza de Cataluña – huvudtorget och Barrio Gótico – de kända gotiska kvarteren.

Hitta ditt boende nu!

Barcelona-Lingua Språkskola erbjuder Spanskalektioner av unga, entusiastiska lärare i en trivsam miljö. Vi har dedikerat oss själva till att lära ut spanska exklusivt i över 15 år och finner det givande att dela våra kunskaper i spansk kultur, gastronomi och kutym så väl som språk. Vårat mål är att du ska upptäcka att lärandet av det spanska språket inte bara handlar om vårt språk utan även om vårt sätt att leva.

Lektionerna ligger mellan Måndag och Fredag på Barcelona-Lingua Language School och antalet lektioner per dag varierar beroende på vilken slags kurs du tar. Detta varierar oftast mellan 4 och 6 per dag med varje lektion på 45 minuter. Alla våra lärare har spanska som modersmål, har en Universitetsexamen och har tidigare erfarenheter som lärare i det spanska språket och kulturen för utländska studenter. Skolan erbjuder de bästa spanskalektioner och ett perfekt sätt att snabbt men ändå effektivt förbättra dina färdigheter inom språket.

Information

Adress: Calle Ample 7 08366 Canet de Mar Barcelona

Om du behöver boende under din vistelse så kan du hitta ett brett utbud på Barcelona Home.

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top