Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Billiga rum i Barcelona
Cheap rooms in Barcelona

Billiga rum i Barcelona

Barcelona är faktiskt inte alls en dyr stad, utan den är mer känd för att vara en budget-vänlig stad där både turister och internationella studenter kan hitta prisvärda boenden. Det finns många möjligheter när det kommer till billiga boendeformer och bland dem finns billiga hotell, hostels och självklart billiga rum i Barcelona. Ett rum i en delad lägenhet är det bästa valet om man vill spara på utgifter, ha roligt och samtidigt få sig en internationell familj. Här nedan hittar du några fina och Billiga rum i Barcelona:

Visa alla billiga rum nära Montjuic

Hitta ditt boende nu!

Singel rum i lägenhet med terrass nära Montjüic

Från 340€ / Månad

Single room in terraced apartment near Montjuïc

Om du letar efter ett mysigt och lugnt ställe är detta billiga rum det bästa alternativet för dig. Det har ett stort ljusinsläpp och eleganta möbler. Du kan bevara dina kläder i en stor trä garderob bredvid sängen. Och om du vill ha en pratstund med dina rumskompisar eller förbereda en middag med dina vänner kan du använda det utrustade köket samt vardagsrummet.

Svedish

Visa alla billiga rum nära Sagrada Familia

Rymligt singel rum nära Sagrada Familia

Från 3976 SEK / Månad

Spacious single room close to the Sagrada Familia

Denna vackra och mysiga lägenhet är lokaliserad i centrum av Barcelona, nära Sagrada Familia, vilket är en av de mest populära platserna i Barcelona. Denna ljusa och rymliga lägenhet har allt man kan önska sig för att ha en perfekt vistelse och den är även prisvärd. Det finns mycket utrymme tack vare den generösa storleken på lägenheten som är 70m2, vilket inkluderar ett badrum med dusch och ett möblerat vardagsrum samt ett utrustat kök. Detta billiga rum har en singelsäng och det bästa med det är tillgången till en privat balkong där du kan njuta av kvällssolen efter en stressig dag. Det finns även en stor garderob som är praktisk under längre vistelser samt ett skrivbord. Detta bekväma men billiga rum är perfekt ifall du letar efter ett boende i hjärtat av Barcelona.

Svedish

Mysigt singel rum nära Parc de Montjüic, Barcelona

Från 3066 SEK/ Månad

Cozy single room near Parc de Montjuïc, Barcelona

Detta billiga rum är verkligen mysigt samtidigt som det är ljust tack vare det stora fönstret som släpper in naturligt ljus under merparten av dagen. Men om man inte tycker att det är tillräckligt kan man gå ut på terrassen och ha middag eller frukost. Lägenhetens läge är även det perfekt lokaliserat i området Santa Eulalia. I närheten kan man ta både en promenad eller en löprunda i Parc Monjüic eller gå och shoppa och äta vid Gran Via II shopping center.

Svedish

Visa alla billiga rum nära Passeig de Gracia eller Eixample

 

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Map

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top