Home / Verblijf / Goedkope kamers in Barcelona
Cheap rooms in Barcelona

Goedkope kamers in Barcelona

Barcelona is geen dure stad, eigenlijk staat Barcelona erom bekend een vriendelijke stad te zijn voor uw portefeuille zodat toeristen en internationale studenten een betaalbaar kunnen verblijven in Barcelona. Er zijn verschillende mogelijkheden om goedkoop in Barcelona te verblijven zoals, goedkope hotels, hostels en natuurlijk goedkope kamers in Barcelona. Een kamer in een gedeeld appartement is de beste keuze als je kosten wilt besparen, plezier hebben en veel internationale vrienden leren kennen. Hier beneden vind je een aantal goedkope en mooie kamers:
bekijk alle goedkope kamers vlakbij Montjuic.

Bekijk alle appartementen in Sants-Montjuic

apartment

Vind nu uw accommodatie!

Eenpersoonkamer in een gedeeld appartement vlakbij montjuic

Vanaf 340€ / MAAND

Single room in terraced apartment near Montjuïc

Als u zoekt naar een knus en stille plek, deze goedkope kamer is de beste optie voor jou. Er is veel lichtinval en mooi meubilair. U kunt uw kleding kwijt in een grote houten kast naast het bed. Als u wilt kletsen met uw kamergenoten of het eten wilt gaan bereiden met je vrienden, dan kan je natuurlijk de keuken en de huiskamer gebruiken.

Nederlands

Bekijk alle goedkope kamers vlakbij de Sagrada Familia

 

apartment

Ruime eenpersoonskamer vlakbij de Sagrada Familia

Vanaf 415€ / MAAND

Spacious single room close to the Sagrada Familia

Dit prachtige en knusse appartement bevindt zich in het centrum van Barcelona, vlakbij de Sagrada Familia, een van de populairste bezienswaardigheden. Dit heldere en ruime appartement heeft alles wat je nodig hebt voor het perfecte verblijf, en het is ook nog te betalen. Er is genoeg ruimte want je hebt 70 m2 tot je beschikking, een badkamer met douche, een netjes gemeubileerde woonkamer en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Deze goedkope kamer heeft een eenpersoonsbed en het beste is nog wel dat de kamer een privé balkon heeft waar je in de avond buiten kunt genieten na een drukke dag! Er is ook een grote kast en bureau, ideaal voor tijdens een langer verblijf. Deze comfortabele maar goedkope kamer is perfect als je een gedeelde kamer zoekt in het centrum van Barcelona.

Nederlands

Gezellige eenpersoonskamer vlakbij Parc de Montjüic

Vanaf 320€ / MAAND

Cozy single room near Parc de Montjuïc, Barcelona

Deze goedkope kamer is erg gezellig en erg licht: het grote raam zorgt voor natuurlijk licht dat de hele dag naar binnen schijnt. Als u meer licht wilt kunt u altijd naar het terras om bijvoorbeeld te eten of wat te drinken. De locatie is ook perfect in de wijk Eulalia, waar u veel verschillende dingen kunt gaan doen. U kunt gaan wandelen of hardlopen in Parc de Monjuïc of gaan winkelen of uit eten bij Gran Via II shopping center.

Nederlands

Bekijk alle goedkope kamers vlakbij Passeig de Gracia of Eixample

 

apartment

Grote tweepersoonskamer vlakbij Passeig de Gracia

Vanaf 330€ / MAAND

Large double bedroom near Passeig de Gracia

Vlakbij de Passeig de Gracia vindt u deze geweldige en goedkope kamer. Dit appartement bevindt zich in een rustige buurt van de wijk Eixample en is een paar minuten vanaf Passeig de Gracia, een van de belangrijkste wegen van de stad. Er staan een grote kast, een tweepersoonsbed en een tafel op u te wachten in dit appartement. Dit appartement is leuk gemeubileerd en perfect voor een lang verblijf in deze prachtige stad voor bijvoorbeeld een stage of studie. Maak makkelijk vrienden in dit gedeelde appartement of verken de stad als bewoner van dit prachtige en goedkope appartement.

Nederlands

 

Accomodaties in Barcelona

view more apartments dutch

map5

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven