Home / Om Barcelona / Boende för studenter i Barcelona
casa per studenti a barcellona

Boende för studenter i Barcelona

Till skillnad från många andra resemål, är det relativt lätt för studenter och ungdomar att hitta boende i Barcelona. Att hitta lämpligt studentboende kan vara väldigt lätt eller väldigt svårt, beroende på hur det går tillväga när du letar boende. Utan att påverkas av en eventuell  åldergräns och dyra depositavgifter kan ungdomar på resande fot utnyttja stadens lägenheter. Lägenheter, hotell och hostels finns det gott om, och det som passar just dina behov kan stå ledigt redan nu.

Varje område i Barcelona har ett hundratal boenden, och med hjälp av sidor som Barcelona-home.com blir det enkelt att göra reservationer.
Du skriver in dina resedatum, din budget och vilken typ av boende du vill hyra, sedan gör Barcelona-home resten. Du kommer få en lista av lediga boendet, i ett flertal olika distrikt i staden, alla med sina för-och nackdelar.
Sen är det upp till dig att avgöra vilken som passar din önskemål bäst för att sedan boka ditt boende.

student flats

Rymligt singelrum. Sagrada Familia, Barcelona

Från 3950 SEK / Månad

Spacious single room, Sagrada Familia, Barcelona

Svedish

Hitta ditt boende nu!

Krav

Oavsett om du önskar en lyxig lägenhet, ett enklare loft eller bara en säng på ett hotell eller hostel, Barcelona är stället att vara. Med rätt boende, kommer du kunna njuta av alla servärdheter staden har att erbjuda, utan att behöva oroa dig för avbokningar, felaktig information eller oväntade avgifter. Genom att använda sig av en förmedling av bostäder är det garanterat att du finner vad du söker.
Ett bekvämt boende är det första steget för ett fantastisk vistelse, och med Barcelona-Home blir det möjligt.

Mysigt singelrum i närheten av parken

Från 3945 SEK / Månad

Cozy single room near Parc de Montjuïc, Barcelona

Svedish

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

Map

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top