Home / Verblijf / Bachelor Pads in Barcelona – Een appartement enkel voor jou!
Bachelor pad

Bachelor Pads in Barcelona – Een appartement enkel voor jou!

Wanneer we de term Bachelor pads in Barcelona gebruiken, houdt dit in: het huren van een appartement dat zal voldoen aan al uw behoeften. Een plek dat zich bevindt dicht bij alle leuke activiteiten en parties die plaatsvinden in Barcelona! U kunt kiezen uit studio’s voor een meer budget vriendelijke prijs tot grotere flats. Hoe dan ook zal u zich er thuis voelen en zal het voldoen aan uw individuele wil. Hier vindt u een selectie van studio’s of appartementen met één slaapkamer die u de vrede en de levensstijl bieden die u zoekt, terwijl u van alles kan genieten van wat Barcelona te bieden heeft.

Moderne studio in Ciutat Vella

Vanaf 750€ / MAAND

Studio in Barcelona

Dit appartement ligt in de mooie wijk van Sant Antoni, een zeer centraal deel van de stad op loopafstand van de beruchte Las Ramblas. De studio beschikt over een slaapkamer met een weelderige tweepersoonsbed, een woonkamer met een bank en een moderne keuken die volledig is uitgerust. De inrichting is modern en uitnodigend en alles is onlangs gerenoveerd. Dit maakt het allemaal de ideale bachelor pad om van uw eigenruimte en de stad te kunnen genieten.

buttomsNL

Centraal één-slaapkamer appartement

Vanaf 950€ / MAAND

Flat in Born

Dit appartement is gelegen in de historische wijk El Born. Hier bevindt je je op een een steenworp van de Arc de Triomf en het Picasso Museum. Dit appartement is ideaal als u opzoek bent naar iets dat groter is dan een studio met een aparte slaapkamer, maar nog steeds erg passend is voor als u alleen wilt wonen. De volledig gerenoveerde flat biedt veel karakter met zijn stenen muren en houten balken die de perfecte mix van elegantie en rustiek vormen. Het appartement bestaat uit een grote slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met douche, een kitchenette, een ruime woonkamer met een prachtig uitzicht over de 9de -eeuwse Convent de Sant Agusti vanaf het balkon. Het is ook in de buurt van het Parc de la Ciutadella en andere centrale wijken van Barcelona.

buttomsNL

Attic flat in het centrum

Vanaf 1050€ / MAAND

Flat with private terrace

Dit prachtige appartement is gelegen in het rustige en centrale gebied van Sants-Montjuic. Dit betekent dat je je bevindt op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden zoals de MNAC museum maar ook van het openbaar vervoer waarmee je gemakkelijk de rest van de stad kan bezoeken. Dit moderne appartement is onlangs gerenoveerd en is ingericht om uw totaal comfort te garanderen. De flat bestaat uit een totale oppervlakte van 45 vierkante meter. Het is uitgerust met een woonkamer, een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed, een keuken, een badkamer en een prachtig terras dat een prachtig uitzicht biedt. De woonkamer beschikt over een slaapbank die het ontvangen van gasten gemakkelijk mogelijk maakt.

buttomsNL

Stijlvolle studio in Poble Sec

Vanaf      89€ / NACHT

Studio in Poble Sec

Deze geweldige studio biedt een levendig gevoel dankzij de edgy decoratie. De studio is gelegen op de zolderverdieping van het gebouw maar overdag wordt de ruime leefruimte gevuld met zonlicht. Ook de slaapkamer wordt overdag verlicht met zonlicht. Deze kamer kan je toetreden via stijlvolle Japanse geïnspireerde schuifdeuren. De deuren zorgen voor een zen-gevoel. De woonkamer leidt naar een terras met uitzicht op de wijk Poble Sec en Palau Nacional. Het appartement bevat ook een televisie en 20 MB Fibre internet. De studio is Gelegen in de levendige wijk Poble Sec waar u kunt genieten van typisch Spaanse specialiteiten zoals de pinxos bars van Carrer Blais terwijl je centraal gelegen bent met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en de rest van de stad.

Licentie: HUTB-010338

buttomsNL

Looking for a place to stay in Barcelona? Check Barcelona Home offers many more options of apartments through out Barcelona at affordable prices!

View more apartments in Barcelona

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

map

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven