Home / Cultuur / Bezienswaardigheden / Fietsen in de Costa Brava
cycle 4

Fietsen in de Costa Brava

Een fiets huren in Spanje is een van meest populaire recreatieve activiteiten voor toeristen. Het is de perfecte manier om bezienswaardigheden te bekijken en de omgeving te verkennen. Samen met het feit dat het goedkoop, gemakkelijk en plezierig is, waarom zou u het dan niet doen? Als u er over nadenkt om te fietsen in de COSTA BRAVA, laat ons u dan een paar tips geven over de routes en de algemene informatie!

Vindt nu uw accommodatie!

Omgeven door de prachtige landschappen van de Middellandse Zee en de Pyreneeën, de Costa Brava is een zeer aantrekkelijke plek om een fiets te huren. Met 200 km aan fietsvriendelijke paden en wegen kunt u gemakkelijk alle verborgen juweeltjes van de omgeving bereiken. U kunt deelnamen aan een fietstocht met een gids, een optie die het mogelijk maakt om te kiezen hoe ver u wilt gaan en op welk tempo. Deze tours zijn zeer populair bij mensen die niet bekend zijn met het gebied en die meer willen weten over de omgeving en de lokale bevolking. Deze tours nemen u mee naar plekken waar u zelf nooit zou zijn achter gekomen als u zelf er op uit was gegaan. U kunt kiezen voor privé tours en tours met groepen. Het is ook mogelijk om een fietstour te combineren met een culinaire tour en een wijntour, met middeleeuwse dorpjes of fietsen over wegen. U kunt tours kiezen van ongeveer 1 uur, maar ook voor dagtochten. U beslist!

 

Als u een fiets wilt huren om zelf op pad te gaan dan is dit erg gemakkelijk om te doen. Er zijn verschillende fietsverhuurders in de buurt waar u een fiets kunt vinden die voldoet aan uw behoeften, en waar u de juiste hoogte en het juiste vermogen kunt kiezen. Een van deze verhuurders is CYCLE CATALAN, waar de vriendelijke medewerkers u zullen helpen om precies te vinden waar u naar op zoek bent.

U kunt helmen, sloten en al het andere wat u nodig hebt huren bij deze winkels. Zoek de lokale bevolking op en vraag waar de mooiste routes zijn en heb een geweldige dag in de zon en bezoek veel lokale bezienswaardigheden. U kunt ook een van acht geweldige nationale parken bezoeken in COSTA BRAVA.

Een voorbeeld van een prachtige route die u laat fietsen langs de mooiste uitzichten op de kust, is hieronder afgebeeld. U begint in Roses, op ongeveer 24 km van de Costa Brava, de hele route is ongeveer 52 km. U kunt de kaarten nog een keer controleren en de route eventueel verkorten of verlengen naar uw voorkeur. Deze route is redelijk vlak en gaat soms neerwaarts de heuvels af. U kunt de route verkorten door te beginnen in Roses en daar ook te eindigen, in plaats van verder langs de kust te fietsen!

Een andere gemakkelijkere en gezinsvriendelijke route is hieronder afgebeeld. De route is 48 km lang, maar is meer ontspannen door het platteland, zodat u kunt genieten van het uitzicht en van de mooie fietstocht. De route is ideaal voor minder ervaren fietsers, maar is ook geschikt voor alle niveaus.

Cycle Path

Wij hopen dat u zult genieten van het fietsen in de Costa Brava! Als u hulp nodig heeft bij het zoeken naar een appartement in deze omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om u persoonlijk te helpen. U kunt ook hier kijk naar onze COSTA BRAVA APPARTEMENTEN!

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bezienswaardigheden buiten-barcelona

Accommodatie Costa Brava


Scroll naar boven