Home / Index / Activiteiten / De Winkel Nacht van Barcelona
The Shopping Night Barcelona 2015 is a magical shopping night characterized by William Shakespeare

De Winkel Nacht van Barcelona

Als u van winkelen houd, dan is de nacht van 3 december de nacht die u niet kunt missen! Om 20:00 start de zesde editie van de Winkel Nacht van Barcelona. Deze nacht, alle winkels zijn open tot in de vroege uren om u een geweldige ervaring shoppen te geven.

De Winkel Nacht van Barcelona is niet gewoon een nacht om wat kleren te kopen, het is een magische nacht geïnspireerd door William Shakespeare. Barcelona’s meeste glamoureuze nacht wat plaats vindt rond Passeig de Gràcia de meest exclusieve boulevard van Barcelona en haar omliggende straten. Meer dan 100 winkels, boutiques en restaurants doen mee  aan dit evenement en zullen hun deuren open houden tot 01:00.  Het is niet  zomaar een nacht, dit is een nacht vol met diverse

The Shopping Night Barcelona (TSNB) of 2015 will be characterized by Shakespeare. It takes place at December 3rd 2015 at Passeig de Gràcia and its surrounding streets.

De zesde editie van de Winkel Nacht van Barcelona zal verdeed worden over negen gebieden. Acht secties van de straten rond Passeig de Gràcia vertegenwoordigen een stuk van William Shakespeare met onder anderen Anthony and Cleopatra and Hamlet en vele anderen. De historie van Palau Robert zou ook worden toegevoegd aan de nacht. De Winkel Nacht van Barcelona draait om William Shakespeare omdat in 2016 het zijn 400 verjaardag is. Zijn werk heeft de cultuur wereldwijd beïnvloed en na 400 jaar leeft het nog steeds.

De Winkel Nacht van Barcelona
3 december  2015
20:00 – 01:00
Passeig de Gràcia, Barcelona

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index over-barcelona winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven