Home / Cultuur / Fira de Santa Llúcia
La Fira de Santa Llúcia, Barcelona’s main Christmas market gives you the perfect place to get your Christmas shopping done. The market will be opened from coming November 30th until the 23rd of December.

Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia, Barcelona’s voornaamste kerstmarkt, de perfecte plek om al uw kerst artikelen te kopen. De markt staat  voor de Cathedral in november en december.

Fira de Santa Llúcia is de oudste, grootste en meest bekende kerstmarkt die Barcelona te bieden heeft. Er zijn tal van levende kerststallen die kerstbomen, mistletoes en andere prachtige decoraties. Buiten dan, vele stallen verkopen kerstgeschenken wat vaak hand gemaakt is. De markt die wordt gehouden voor de Cathedral  wat gelegen is in Barrio Gótico Barcelona, deze plek helpt om een unieke atmosfeer te creëren.

Wij adviseren u om de markt tweemaal te bezoeken. Een keer overdag en een keer wanneer het donker is. Dit omdat het dan twee totaal verschillende ervaringen geeft en u zult voorstelt staan!

Bekijk de video om een idee te scheppen wat  Fira de Santa Llúcia kan bieden.

De markt is elke dag geopend van 30 november tot en met 23 december. De markt start om 10:30 en eindigt om 20:30 door de weeks, in het weekend eindigt de markt om 21:30.

Fira de Santa Llúcia bestaat uit ongeveer driehonderd stallen. Deze hoeveelheid markten maakt het de perfecte plek om de dag door te brengen en alvast in de kerstsfeer te komen.

Fira de Santa Llúcia
november 30 – december 23
10:30 -20:30  (tot 21:30 in het weekend)
Avinguda de la Catedral
Barcelona, Spanje

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven