Home / Verblijf / Appartementen nabij Razzmatazz
Apartments Near Razzmatazz

Appartementen nabij Razzmatazz

Barcelona is de thuisbasis van vele bekende nachtclubs, en een van de meest populaire nachtclubs is Sala Razzmatazz gelegend in de chic Bogatell buurt. Hij is bekend omdat er 5 clubs in een zitten met benden Razz Club die veel indie rock draaien, The Loft met techno-heavy muziek en boven  Lolita en het meer relaxed Pop en Rex met pop muziek, electro en disco muziek. Wij hebben onze top 3 favoriete appartementen nabij Razzmatazz samengesteld, die al onder de €100/nacht om feestgangers zoals u en uw gasten te kunnen helpen met het vinden van de perfecte verblijf plaats.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Strand appartement in Barcelona

Voor      94€ / Nacht
Voor 1200€ / Maand

1

Dit comfortabele tweepersoons slaapkamer appartement wat tien minuten lopen is naar de nachtclub. Het heeft prachtig betegelde vloer en mooie hout meubilair, heerlijke hoge plafonds en een klein balkonnetje wat mooi voor een after party gebruikt kan worden. De woonkamer is ingedeeld met een grote rode hoekbank bedekt met zachte kussens, wat de perfecte plek is om te loungen met vrienden voor een avond stappen. De ruimte is is comfortabel genoeg om met vier gasten te kunnen verblijven in de twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed wat perfect is voor koppels, en een met twee eenpersoons bedden. Het appartement is gelokaliseerd op de deerde verdieping wat rust en vrede met zich mee brengt wanneer u wilt slapen. Het is ook een kleine wandeling naar het strand Playa de Bogatell. 

License : HUTB- 011738

buttomsNL


Traditioneel appartement bij het Poblenou strand

Voor      88€ / Nacht
Voor 1500€ / Maand
x1

Dit intieme, familie-stijl accommodatie is een van onze favoriete appartementen nabij Razzmatazz, het is geweldig voor muzikanten die naar Barcelona reizen met hun familie of crew. De nachtclub is vijftien minuten lopen of een vlugge metrorit.  Voor een respectabele prijs van €88 per nacht deze accommodatie heeft een capaciteit  voor een comfortabele zes gasten, in de knusse master bedroom met tweepersoons kamer en een andere slaapkamer met twee eenpersoons kamer, ook is er een ruime dubbel sofa bed en de woonkamer. De woonkamer is ingericht met een grote knusse banken en een TV, een gescheiden eetkamer met een elegante zwarte tafel en het balkon heeft een geweldig uitzicht over de buurt. U zult ook beschikken over een zeer grote moderne keuken wat volledig is ingericht met alles wat u nodig hebt om een goede maaltijd op te dienen voor meerdere personen, er is ook een dubbele wasbak, een oven, magnetron, koelkast met vriezer, kachel en het belangrijkste na een avond stappen.. een koffie machine! U en uw gasten zullen genieten van dit comfortabele appartement op de vierde verdieping van het gebouw, wat een paar minuten verwijderd is van zowel de stranden Bogatell en Mar Bella. Er zijn ook meerdere parken waar u lekker rusting kan sporten in de morgen.

License : HUTB-003278

buttomsNL

Zonnig en praktisch appartement in Poblenou

Voor      94€ / Nacht
Voor 1500€ / Maand

z1

Deze moderne korte of lange verblijf accommodatie is een van onze favoriete appartementen nabij Razzmatazz, is perfect voor groepen of vrienden die naar Barcelona gaan voor een weekend feesten en clubbing. Het gebouw beschikt over een parkeerplaats, een lift, air conditioner en heater, en is gelokaliseerd op maar vijftien minuten lopen of een korte rit naar de nachtclubs. Het appartement heeft een rustgevende woonkamer wat ingericht is met een comfortabele banken, sofa’s en een TV wat genoeg ruimte creëert voor maximaal zes gasten om lekker te loungen en te genieten van een moment samen. Er is ook een elegante eetkamer wat een mooie witte tafel heeft en er zijn twee lichte en zonnige slaapkamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de ander met twee eenpersoonsbedden. De sofa is om te bouwen tot een bed voor twee gasten. Ook heeft het appartement een volledig ingerichte keuken met een groot balkon met uitzicht over de buurt. Zet een paar stoelen buiten en u kunt genieten van de zonsondergang en de verlichte Torre Agbar vanaf het balkon met een wijntje in uw hand.

License : HUTB-007110

buttomsNL

Poblenou is de omliggende buurten zijn de perfecte plaats om te verblijven tussen de unieke moderne architectuur, waaruit u snel toegang hebt tot de beste stranden van Barcelona en natuurlijk de beroemde Sala Razzmatazz. Deze appartementen zijn tof om Barcelona hard te hitten met vele feesten, maar vergeet de regels niet! Er mag niet gerookt worden en er mogen geen feesten in de accommodaties zelf gegeven worden!

Zoekt u meer appartementen in Barcelona? Kijk naar onze speciale deals op appartementen door heel Barcelona heen!

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2015-10-26 a las 13.41.14

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven