Home / Cultuur / Muziek en Evenementen / Mobile World Congress 2016
Mobile World Congress Barcelona-Home

Mobile World Congress 2016

BARCELONA brengt ondernemers en leiders weer samen in de mobiele communicatie-industrie aan de Mobile World Congress (Mobiele Wereld Congres) 2016 in februari. Het jaarlijkse evenement is het meest gerenommeerde mobiele industrie netwerk van nieuwe zakelijke mogelijkheden en presentatie van innovaties op het gebied van mobiele technologie.

Het event, georganiseerd door de GSM Association Ltd, een mobiele systemen vereniging, bevordert innovatie en distributie in de mobiele industrie. De vereniging heeft BARCELONA bestempeld als ‘s wereld mobiel kapitaal en promoot evenementen het hele jaar. De evenementen zijn bedoeld om de Europese aanwezigheid te versterken en te vestigen als een leider op het gebied van technologische innovatie.

Het Mobile World Congress heeft eerder in andere steden plaats gevonden zoals in Milaan en Parijs, maar Barcelona is tot 2018 de stad waar het event de komende jaren plaats gaat vinden.

Vind nu uw accommodatie!

Wat kun je verwachten van het Mobile World Congress?

De mobiele revolutie om de communicatie heen bestuurt de ‘s werelds grootste technologische doorbraken. Van draagbare apparaten op aangesloten auto’s en woningen, mobiele technologie is het hart van de wereldwijde innovatie. Deze industrie verbind miljarden mensen met de transformerende kracht van het internet en het mobiliseren van elk apparaat dat we dagelijks gebruiken.

Kortom, we zitten op het randje van innovatie, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het 2016 GSMA Mobile World Congress zal de industrie leiders, visionairs en innovators bijeen roepen om trends te ontdekken die de mobiele technologie zullen vormen in de komende jaren.

Het event biedt ondernemers een forum om ervaring op te doen en hun netwerk op te bouwen binnen deze te gekke industrie. De vorige events van de afgelopen jaren brachten meer dan 85.000 bezoekers met zich mee uit meer dan 200 landen.

Dit jaar zal het Mobile World Congress weer worden gehouden in Fira Barcelona’s GRAN VIA. Het event begint op 22 februari en is van 07:30 ‘s ochtends tot 22:00 ‘s avonds. Het event duurt tot 25 februari, deze dag is het event ‘‘open’’ van 07:30 ‘s ochtends tot 16:00 ‘s middags. Boek je ACCOMODATIE dichtbij in de Sants buurt.

Where to stay?

Als je in Barcelona wilt verblijven tijdens het bezoeken of werken van het Mobile World Congres, Barcelona-Home biedt geweldige accomodaties aan vlakbij Fira Barcelona en Placa Espanya:

Apartments Barcelona

Apartments Barcelona

Apartments Barcelona

Apartments Barcelona

Je kunt het centrum van de stad en het strand in slechts een paar minuten bereiken vanwege de gemakkelijke transportinfrastructuur van Barcelona.

Zie ook: VERVOERBEZIENSWAARDIGHEDENBEVEILIGDE PARKEERPLAASTSENWERKEN IN BARCELONADAG en NACHTLEVENREISPLANNER SERVICE

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

muziek-en-evenementen whats-new-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven