Home / Cultuur / Muziek en Evenementen / Mercat de Mercats

Mercat de Mercats

Mercat de Mercats is een jaarlijks voedselevenement in de open lucht in de Ciutat Vella van Barcelona, op de Avinguda de la Catedral. In 2013 vindt het plaats van 18 tot 20 oktober, open op vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 20:00 uur. De traditie is vrij vers, aangezien het evenement in 2010 werd opgericht en dit pas de vierde keer zal zijn dat de heerlijke smaken van Catalonië en delen van het Middellandse Zeegebied samenkomen.

Vind nu je accomodatie:

Beroemde lokale chef-koks zullen mensen helpen hun eigen eten te koken in kookworkshops, die je gratis kunt bijwonen! De meest opvallende docenten aan het evenement zijn de met een Michelinster bekroonde chef-koks Carles Gaig en Mey Hofmann.

Er is geen toegangsprijs tot de markt, maar de prijzen van de maaltijden variëren van 10€ tot 40€. De meeste drankjes kosten tussen de 1€ en 2,50€. Als je tapas of drankjes koopt, moet je daarvoor aparte kaartjes kopen. Check de ticketlijst hieronder voor je aankoop, je kunt korting krijgen als je meer dan één item koopt!

Als je naar Barcelona komt voor dit evenement, zorg er dan voor dat je een accommodatie boekt in Barcelona, Ciutat Vella, niet alleen om te genieten van het beste eten, maar ook van de meest opwindende buurt die de stad te bieden heeft. Als je de tapascultuur van Barcelona verder wilt beleven, kun je ook een tapasavondwandeltour boeken.

Bon profit!


View Larger Map

 

Accommodation Barcelona

View all

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

muziek-en-evenementen whats-new-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven