Home / Verblijf / Duplex te Huur
p189e5994o12nt1bd11k31a3r7nk7

Duplex te Huur

Een duplex is een enkel appartement van twee verdiepingen die verbonden is door een rap. Deze huizen zijn behoorlijk populair in Barcelona, vanwege de hoogte van het dak bij vele gebouwen. De praktische lay-out benut de ruimte maximaal omdat het slaapgedeelte boven de woonkamer is word de eerste verdieping enkel benut om te relaxen en te eten. Duplex appartementen hebben ook het voordeel van extra privacy. Wanneer je gasten uitnodigt voor een etentje of filmpje kun je de eerste verdieping uitstekend benutten met de slaapkamer ver uit de buurt. Voor een relaxt en vreedzaam verblijf in Barcelona raden wij een van onze BARCELONA HOME duplex woningen aan. De volgende keer dat je op bezoek gaat naar de Mediterrane stad, vergeet dan niet om een DUPLEX TE HUREN.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com


DUPLEX APPARTEMENT IN BARCELONETA

Vanaf 850€ / MAAND

2

Wij houden van deze charmante duplex BARCELONA LOFT, te vinden op enkele stappen van BARCELONETA STRAND. Het interieur bied een rustieke sfeer in combinatie met open stenen muren, terracotta vloeren en houten balken in het plafond. De oranje en bruine natuurlijke materialen staan goed bij het witte meubilair met een modern ontwerp, inclusief twee kleine tafels en keuken met alle materialen die je nodig hebt om een geweldige maaltijd te koken. Met een klein trapje kom je uit bij een groot dubbel bed, waar je direct onder een gezellige bank kunt vinden. De keuken heeft een open design met een mooi kookeiland gedecoreerd in mooie tegels.
Dit BARCELONETA APPARTEMENT is te vinden in een dunne straat, op een paar minuten afstand van het bruisende Passeig de Joan de Borbó promenade, waar geweldige visrestaurants te vinden zijn.  In de buurt vind je ook het strand van Barceloneta en het Barceloneta park, en twee geweldige binnenpleinen. Het apartement is slechts op korte afstand van EL BORN, alsmede La Ciutadella, het grootste publiekelijke park van Barcelona.

buttomsNL dutch

EIXAMPLE DUPLEX VERHUUR

Vanaf    68€ / NACHT
Vanaf 950€ / MAAND

b1

Dit fantastische DUPLEX APPARTEMENT komt met een woonkamer compleet afgezonderd van de slaapruimte. Op de eerste verdieping vind je een mooi lounge ruimte met een comfortabele zwarte hoekbank en koffietafel ten overstaan van een flatscreen TV. Niet ver weg is een toepasselijke zwarte eettafel met ruimte voor vier en volledig uitgeruste moderne keuken verderop, in de buurt van de ingang. Het design van het interieur is simpel, modern en chic, met een zwart en wit kleurenschema, zacht houten vloeren en elegante abstracte schilderijen aan de muur. Dit APPARTEMENT MET BALKON is ook erg belicht door de dag heen, vanwege zijn grote deuren die naar het balkon leiden. Met de wenteltrap kun je naar de tweede verdieping, aar je in de slaapruimte aankomt uitgerust met een bed en mooie houten kast waar je alles in kan herbergen tijdens je verblijf.

Deze EIXAMPLE ACCOMMODATIE is te vinden in het meest exclusieve deel van de stad, op enkele stappen van het bekende La Pedrera en Casa Batlló van GAUDÍ. Deze buurt is bekend vanwege zijn wonderlijke winkelgebied, met twee gebieden (Passeig de Gracia en Rambla de Catalunya) op slechts enkele minuten van het appartement. Je hebt ook een brede selectie aan fantasistische restuarants en bars in de buurt.

License : HUTB-012471

buttomsNL dutch

DUPLEX MET TERRAS PARK GUELL

Vanaf   122€ / NACHT
Vanaf 1850€ / MAAND

c1

Voor een familie of gezelschap die op zoek is naar een stijlvolle accommodatie voor de KORTE TERMIJN of LANGE TERMIJN in Barcelona, raden wij dit fantastische duplex appartement aan. Op de eerste verdieping vind je een geweldige woonkamer met een modern chic design, designer meubilair en mooie abstracte schilderijen die in contrast staan met het zwarte witte kleurenschema.  Een elegante dubbele trap leid naar de bovenste verdieping, waar je een eet- en werkruimte vind met twee tafels en transparante stoelen. Het appartement bied een variatie aan slaapopstellingen, met twee dubbele bedden en drie stapelbedden, waar tot 10 personen kunnen verblijven. De slaapkamer met stapelbedden opent ook naar een 15 m2 privé terras uitgerust met een houten tafel, een perfecte plek om te ontbijten. Een van onze favoriete onderdelen van het appartement is de ruimtelijke keuken, met felrode aanrechten en genoeg materialen om een maaltijd te bereiden. Het duplex design van dit appartement bied ruimte om veel mensen te herbergen.
Het appartement is te vinden in het vreedzame gedeelte van Barcelona genaamd El Coll, die door middel van de metro goed verbonden is met de rest van de stad. Op slechts een korte wandeling van het bekende Parc Guell van Gaudí, een van de meest bezochte toeristische attracties van Barcelona. Tijdens jouw verblijf heb je ook keuze uit een grote verscheidenheid aan restaurants, bars, supermarkten en bakkerijen.

Licentie : HUTB-005061

buttomsNL dutch

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2016-01-07 a las 17.50.14

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven