Home / Over Barcelona / Meest Instagramwaardige restaurants in Barcelona
meest instagramwaardige restaurants barcelona-home

Meest Instagramwaardige restaurants in Barcelona

Meest Instagramwaardige restaurants in Barcelona

Kom je naar de stad en wil je weten wat de meest Instagramwaardige restaurants in Barcelona zijn? We hebben je gedekt! Elk jaar komen duizenden toeristen de stad bezoeken, en iedereen keert terug naar huis met dezelfde foto’s. Dus hier zijn wat tips om originele foto’s te maken terwijl je heel lekker eet.

Het Barcelona Home team heeft een lijst gemaakt van de beste plekken om een geweldig uitzicht te hebben, heerlijk Catalaans of Zuid-Amerikaans te eten, terwijl je geniet van een zeer mooie omgeving. Geniet van deze geheime plekjes en vergeet niet je camera mee te nemen!

#1 Martinez

Martinez is een gastronomisch georiënteerd restaurant gelegen in Montjuïc. Het restaurant is gespecialiseerd in Paella, gegrild vlees en zeevruchten. U heeft een ongelooflijk uitzicht over Barcelona, aangezien het restaurant direct op de heuvel ligt! Het is zeer rustig gelegen, u kunt er volop genieten van de traditionele Spaanse keuken, en als u komt om te chillen, DJ Pranko draait er elke vrijdagmiddag van 15.00 tot 19.00 uur.

Most instagrammable restaurants in Barcelona - Barcelona-home

Openingstijden: elke dag van 13:00 tot 1:30
Adres: Carretera de Miramar, 38 – 08038 Barcelona
Hoe je er geraakt: met de auto, de trein of metro (lijn 2 en 3)
Prijs: €€€

#2 Flax & Kale

Flax & Kale is een koffiehuis en restaurant gebaseerd op gezonde voeding. 80% is plantaardig en de overige 20% zijn recepten die vis bevatten. Alle recepten zijn zo uitgewerkt dat ze een gezonde en hoge voedingswaarde hebben. Wij raden de brunch aan: eggs Benedict, avocado op toast en granola. Twee restaurants zijn net geopend in het centrum van Barcelona, en je kunt een 3e restaurant vinden in de H&M winkel in Passeig de Gràcia (gespecialiseerd in sappen en koffie).

Openingstijden: van 9:00 tot 23:00 – van 10:00 tot 22:00 voor Passeig de Gracia.
Adres: Carrer dels Tallers 74b / Passatge de les manufactures-Sant Pere Més Alt 31-33 (Hoofdingang)- Trafalgar 26 (Noordelijke ingang) / Passeig de Gracia 11
Prijs: €€

#3 Chéri

Met de sfeer van het Parijs van de jaren 1920 is Chéri een Franse bistrot met mediterrane invloeden. Hoewel de naam Frans klinkt, vindt u hier een aantal van de beste traditionele Catalaanse gerechten, bereid met producten van hoge kwaliteit. Het terras is een van de rustigste plekjes in de wijk Eixample en het is dan ook geen verrassing dat de Barcelonese socialites er hun hoofdkwartier hebben.

Most instagrammable restaurants in Barcelona- Barcelona Home

Openingstijden: elke dag van 8:30 tot 1:00
Adres : Carrer d’Enric Granados 122
Prijs: €€€

#4 Bananas

Humor, positieve vibes, kleuren en Zuid-Amerikaanse muziek kenmerken dit tropische restaurant met de naam Bananas. Verwacht u aan een internationale Caraïbische keuken met een oosters kantje. Kip curry, garnalen, krabben, burrito’s,… bereid met verse ingrediënten zullen uw honger stillen.

Most instagrammable restaurants in Barcelona - Barcelona-home

Openingstijden: van 12:00 tot 2:00
Adres: Carrer de la fusina 7
Prijs:

#5 La Boqueria

La Boqueria is de beroemdste markt van Barcelona, een must-see. U kunt er vers fruit, smoothies, vis kopen, garnalen en verse oesters eten en de Spaanse gepekelde ham proberen. Sinds 1872 doen Catalanen en mensen van over de hele wereld hun boodschappen op deze mooie en levendige markt.

Most instagrammable restaurants in Barcelona - Barcelona-home

Openingstijden: van 8:30 tot 20:30 – gesloten op zondag
Adres: La Rambla, 91
Prijs:

#6 Chök

Chök is een bakkerij gebaseerd op chocolade, waar u nieuwe vormen van chocoladecombinaties zult ontdekken: kronuts, koekjes, chips met chocolade, truffels… De bestseller is chök; een donut gemaakt volgens een gezond recept (minder suiker, minder vet, en minder baktijd), aangeboden in 30 variëteiten.

Most instagrammable restaurants in Barcelona- Barcelona-home

Openingstijden: van 9:00 tot 21:00
Adres: Carrer del Carme 3 / carrer dels Ramelleres 26 / carrer dels Astúries 93 – C.C. Glories, Av. Diagonal, 208
Prijs:

#7 Palo Alto

Palo Alto is een evenement dat elke maand plaatsvindt met een mix van eten, live muziek, tentoonstellingen en een straatmarkt. Je kunt zelfs deelnemen aan een aantal workshops! Het is voor iedereen toegankelijk, dus vergeet niet je camera mee te nemen om veel foto’s te maken van de prachtige locatie.

Instagrammable restaurants in Barcelona - Barcelona-home

Openingstijden: van 11:00 tot 23:00 – gebeurt op het eerste weekend van elke maand
Adres: Carrer dels Pellaires 30
Prijs: €

Bent u van plan een reis naar Barcelona te maken en bent u op zoek naar een verblijfplaats? Kijk dan eens naar de beschikbare appartementen op onze website! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven