Home / Over Barcelona / Huur Appartementen in Barcelona Centrum
huur appartementen barcelona-home

Huur Appartementen in Barcelona Centrum

Waarom zou je een appartement huren in Barcelona?

Er zijn vele mooie gebieden in Barcelona, waar het een uitstekend idee zou zijn om appartementen in Barcelona te huren, vooral appartementen in het centrum van de stad, voor uw vakantie of zakenreis.

Barcelona is een geweldige bestemming voor iedereen die Spanje bezoekt. Barcelona is de verbinding tussen oude mode en moderne architectuur. U kunt gemakkelijk de oude stijl vinden in Ciutat Vella met het gebouw dat lang geleden werd gebouwd. Maar u kunt ook kijken naar de moderne gebouwen die de dynamiek en passie van de stad laten zien. Bovendien heeft Barcelona ook veel populaire bezienswaardigheden die toeristen aantrekken om elk jaar te bezoeken. Daarom zou het hebben van appartementen in het centrum van de stad een goede keuze zijn om te verblijven tijdens een bezoek aan Barcelona. Dus, waarom kiest u niet voor uzelf en uw familie of vriend de appartementen in het centrum van Barcelona om te genieten van een van de mooiste steden in Europa voor uw vakantie?

U wilt een appartement huren in Barcelona in het centrum van de stad, maar u weet niet in welke wijk u moet verblijven? Wij hebben de oplossing voor u!

 

Waar kan ik het beste appartementen in het centrum huren?

#1 RAVAL EN GÓTIC 

Het gebied is vol verbazingwekkende architectuur en smalle straatjes met een charmante sfeer, die barst van het karakter. U kunt urenlang met verwondering door de straten van dit gebied lopen en de verschillende gebouwen, winkels en bars bewonderen. De beroemde BOQUERIA MARKT is hier ook gevestigd en het is zeker een must-see. Op de markt vindt u verschillende ongelooflijke en verleidelijke soorten voedsel. Onze appartementen in Raval en Gótic zijn een goede keuze voor uw verblijf in Barcelona.

Apartments - Barcelona-home

Referentie: BH-4003| van €1700 / maand | 96m2

Een prachtig onlangs gerenoveerd appartement van 100 m² in het oude centrum van Barcelona. Strategisch gelegen op loopafstand van de vele historische bezienswaardigheden van Barcelona, evenals de meest trendy bars en restaurants die de oude stad te bieden heeft. Gunstig gelegen met slechts 2 minuten lopen naar het Parallel metrostation en minder dan 10 minuten lopen naar de haven. Het appartement met twee slaapkamers biedt u een oude rustieke charme met nieuwe moderne afwerkingen.

Locatie

#2 SANT ANTONI, EIXAMPLE

Sant Antoni is een wijk in opkomst, het is de maatstaf geworden van de trendy jeugd. Het is een wijk die vol zit met locals, de perfecte plek als je wilt leven als een local in Barcelona. Of u nu een week of een jaar naar Barcelona komt, wij raden u ten zeerste aan om onze appartementen in Sant Antoni te bekijken om de echte Barcelona ervaring te krijgen.

Apartments - Barcelona-home

Referentie: BHM1-1050 | Licentie: HUTB-007580 |  van €155 / nacht & €1500 / maand | 100m2

Dit prachtige eigentijdse appartement in Sant Antoni heeft een unieke inrichting en een benijdenswaardige centrale locatie in de wijk Eixample. De woonkamer heeft een rood-wit kleurenschema en een verzameling moderne en vintage meubels. Vanaf hier heeft u toegang tot een klein balkon en een hal die langs de 4 slaapkamers leidt naar een helder verlichte eetruimte, met dezelfde rode plafonds, een verzameling van 5 designstoelen rond een ronde witte tafel, en toegang tot een privéterras.

Locatie

 

#3 SAGRADA FAMILIA

De Sagrada Familia wijk is een van onze favorieten in Barcelona. Hoewel het er erg druk kan worden met toeristen, is het toch een prachtige plek om te wonen. Centraal gelegen en goed bereikbaar met metro en bus. Niet te vergeten wat een traktatie het is om zo nu en dan een glimp op te vangen van de Sagrada Familia! Je moet onze fantastische appartementen in de Sagrada Familia wijk eens bekijken.

Apartments - Barcelona-home

Referentie: BH-2004 | Licentie: HUTB-009983 | van €125,71 / nacht | 75m2

Dit moderne appartement biedt maximaal comfort zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Dit is een gezellige, open en ruime plek, ideaal voor familie of vrienden. Het prachtige licht en de moderne inrichting verfraaien deze volledig ingerichte aangename ruimte. Deze woning heeft een groot terras, een perfecte plek om van zomeravonden te genieten.

Locatie

#4 BARCELONETA

Dit is de ultieme locatie om de hele dag te ontspannen en te zonnebaden op de stranden. Het biedt veel bars en restaurants en een levendige sfeer langs de promenade. Je kunt er niet omheen om te gaan zonnebaden op de prachtige en zanderige STRANDEN VAN BARCELONA tijdens je verblijf hier in Barcelona. Neem zeker een kijkje naar onze beschikbare appartementen in Barceloneta, voor een snelle wandeling naar het strand!

Apartments - Barcelona-home

Referentie: BH-3913 | van €1350 / maand | 50m2

2 slaapkamer appartement onlangs gerenoveerd in Barcelona, met moderne en minimalistische stijl. De witte muren en afwerkingen, de vele lichten en grote ramen creëren een elegante en gastvrije sfeer. De open keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een lang verblijf. In de omgeving zijn er verschillende restaurants, bars en kroegen, zowel traditionele als moderne. Daarnaast kunt u, lopend, winkels en supermarkten vinden. De stranden en het metrostation liggen op een paar minuten lopen.

Locatie

#5 SANTA CATERINA, EL BORN 

Dit gebied ligt tussen het enorme en schitterende Parc de la Ciutadella en de Gotische wijk, die veel verschillende geschiedenis heeft en een van de oudste wijken van Barcelona is. Een appartement hier is een prachtige keuze omdat de toeristische attracties heel dichtbij zijn, bijvoorbeeld het Picasso Museum. Bovendien heerst er ’s nachts een geweldige sfeer, met veel BARS en restaurants, die u kunt uitproberen tijdens uw verblijf in Barcelona. Enkele van onze favoriete appartementen liggen in El Born, neem een kijkje!

Apartments - Barcelona-home

Referentie: BH-3074 | Licentie: HUTB-012205 | van €132 / nacht | 45m2

Smaakvol ontworpen appartement beschikbaar voor korte of lange termijn verblijf in de mooie en historische wijk el Born. Het interieur combineert hedendaagse meubels, zoals in de woonkamer, met bloemendecoraties en originele kenmerken, waaronder een indrukwekkende zichtbare bakstenen muur, elegante gewelfde ingangen en de mozaïektegelvloeren die typisch zijn voor bourgeoiswoningen in Barcelona.

Locatie

Bent u op zoek naar een geweldige ACCOMMODATIE IN BARCELONA? Zoek niet verder, wij hebben wat bij u past! Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven