Home / Verblijf / Huur 3 Slaapkamer Appartement
Apartment 3 bedroom

Huur 3 Slaapkamer Appartement

De eerste stap naar een onvergetelijke vakantie is de plek waar je verblijft. Als je een grote familie bent of een gezelschap, kom en bekijk onze collectie 3 SLAAPKAMER APPARTEMENTEN IN BARCELONA. Of je nu een week in Barcelona bent voor werk of simpelweg voor de zon, je wilt jouw ervaring in de stad zo plezierig en leuk maken. Met een appartement die volledig uitgerust is met de nodige behoeftes en een scala aan winkels en restaurants in de buurt, is de enige beslissing die je moet maken waar je eerst naartoe gaat. Er zijn zoveel EVENEMENTEN en BEZIENSWAARDIGHEDEN in de Catalaanse hoofdstad en je kan er makkelijk komen door het uitzonderlijke OPENBAAR VERVOER. Voor een zonnige dag winkelen op de PLACA DE CATALUNYA of relaxen op het strand met een wandeling over het GOTHISCHE KWARTIER, in Barcelona is er altijd iets te doen. Als je meet wilt weten over KORTE EN LANGE TERMIJN VERBLIJVEN in Barcelona, kom in contact via mail of ons customer service team, of check de website: WWW.BARCELONA-HOME.COM.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

CHIQUE APPARTEMENT IN EIXAMPLE MET EEN EIGENTIJDS SCANDINAVISCH DESIGN

Vanaf 83 € / NACHT
Vanaf 1400 € / MAAND

APPARTEMENT IN EIXAMPLE

Dit appartement heeft een chic, moderne vibe dankzij zijn zwart-witte Scandinavische decor. Het gebouw is the vinden in EIXAMPLE, op loopafstand van LA SAGRADA FAMILIA. De woonkamer, samen met de eetruimte is een gezellige ruimte, compleet met twee moderne banken, een koffietabel en een matzwarte vaas, wat klasse geeft aan de ruimte. De slaapkamers zijn allemaal uitgerust om te voorzien in een stijlvolle, maar toch huiselijk, gevoel. Met de smalle balkonnetjes die voorzien van zon door de dag heen. De woonkamer en slaapkamer zijn geweldige plekken om de voetjes omhoog te doen en te relaxen. Het appartement is volledig uitgerust me alle nodige dingetjes om je verblijf in Barcelona gemakkelijk en comfortabel te maken.

Licentie : HUTB-002413

buttomsNL dutch

ELEGANT APPARTEMENT VLAKBIJ DE SAGRADA FAMILIA, BARCELONA

Vanaf 72 € / NACHT
Vanaf 1500 € / MAAND

ELEGANT APPARTEMENT VLAKBIJ DE SAGRADA FAMILIA

Dit appartement heeft een erg huiselijke, knusse atmosfeer met dank aan de mengelmoes van groen, wit en beige elementen. Compleet met een mix van stijlvol Scandinavisch en natuurlijke meubelen, wat het appartement een unieke en elegante look geeft. De kamers en de keuken zijn uitgerust met alle benodigdheden om jouw verblijf plezierig te maken. Het gebouw is te vinden in de buurt van La Sagrada Familia, wat je makkelijk toegang geeft tot de rest van Barcelona en districten als EL CLOT, VILA DE GRÀCIA, EL POBLE NOU en vele andere via de bus of metro.

Licentie : HUTB-002031

buttomsNL dutch

PRACHTIG ONTWORPEN 3 SLAAPKAMER APPARTEMENT, EIXAMPLE

Vanaf   84 € / NACHT
Vanaf 2266 € / MAAND

3 SLAAPKAMER APPARTEMENT, EIXAMPLE

Dit grote appartement is perfect voor een familievakantie. Uitgerust met een modern en stijlvol decor en vlekkeloos perzikachtige muren, wat het huis een knus en licht gevoel geeft. De keuken is modern, compleet met alles wat je nodig hebt voor een mooi diner in het appartement. De kamers zijn uitgerust met mooie, comfortabele bedden en grote kasten om alles makkelijk en huiselijk te houden. Het gebouw is te vinden in Eixample, dichtbij La Sagrada Familia en een groot scala aan WINKELS en RESTAURANTS die een bezoekje waard zijn.

License : HUTB-008758

buttomsNL dutch

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

 Rent 3-bedroom apartments

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven