Home / Verblijf / Huur 2 slaapkamer appartement
Louer un appartement 2 chambres à Barcelone

Huur 2 slaapkamer appartement

Er is een eindeloze lijst met redenen om naar Barcelona te komen, of het nu voor je studie is, voor zaken of gewoon even een time-out om te genieten van de mediterrane levensstijl en wij kunnen je hierbij helpen. Een  2 slaapkamer appartement in Barcelona is de perfecte accommodatie voor een kleine groep vrienden, koppels, families, studenten of arbeiders. Welke buurt je ook kiest, wanneer je overdag de deur uitstapt zal je begroet worden door de warme zon en een grote verscheidenheid aan dingen om te doen. Met het excellente openbaar vervoer netwerk in de stad, kan je in 1 minuut de Sagrada Familia bezoeken, daarna het prachtige Parc Guell en afsluiten met een lekker drankje op het strand. Maar ook s ’avonds kan je duizenden restaurants bereiken vanaf je appartement. Indien je meer informatie wilt over lange termijn of Korte termijn verhuur of een tweeslaapkamer appartement in Barcelona, neem gerust contact op met onze klantenservice team of neem een kijkje op onze website: www.barcelona-home.com.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Huur APpARTeMENT VLAKBIJ SAGRADA FAMILIA

Van 99 € / NACHT
Van 1100 € / MAAND

Appartement Sagrada Familia

Dit licht en stijlvol appartement ligt maar 2 straten van het prachtige Sagrada Familia in Barcelona ’s Eixample district. Je kan zelfs genieten van het uitzicht op de torens vanuit je eigen comfortabele en ruime woonkamer. Ook hebben beide slaapkamers een kledingkast en toegang tot een balkon, wat voor extra luxe zorgt. Het appartement is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om deze flat jou thuis te maken in Barcelona. Of het nu voor een paar dagen vakantie is of voor een langer verblijf, dit appartement is het ideale  VERBLIJF in Barcelona

Licentie : HUTB-002561

buttomsNL dutch

VINTAGE 2 sLAAPKAMER APPARTEMENT IN EIXAMPLE

Van 66 € / NACHT
Van 1466 € / MAAND


Vintage 2 slaapkamer appartement in Eixample

Exquisiete residentie met een onberispelijke interieur inrichting, mooi onderhouden met originele kenmerken (zoals een luxueus hoog dak en elegante Franse deuren) en een unieke locatie recht tegenover Parroquia De Sant Francesc de Sales kerk, zichtbaar vanaf het balkon. De prachtige foyer is ingericht met mooie mozaïektegels die leidt naar een ruime woonkamer en twee prachtige slaapkamers. Deze exclusieve residentie beschikt over een fantastische locatie in de elegante Eixample buurt, maar een paar stappen verwijderd van de grote straat, Passeig de Sant Joan, die leidt tot de bekende Arc de Triomf en La Ciutadella Park. Het appartement is ook dichtbij de emblematische Sagrada Familia van Gaudí, de bekende winkelstraat Passeig de Gracia en de Boheemse Gracia buurt, waar veel pleintjes met gezellige terrasjes gelegen zijn, perfect om voorbijgangers te bekijken of te genieten van een heerlijke lunch in de zon.

Licentie : HUTB-001273

buttomsNL dutch

sfeervolle APpARTeMENTen BARCELONA

Van    111 € / NACHT
Van   2400 € / MAAND

sfeervol appartement

Dit appartement is elegant en modern, ingericht met een exquisiete smaak. De twee slaapkamers zijn gescheiden door schuifdeuren en zijn uitgerust met alle benodigdheden voor jouw welzijn, wat het een perfecte residentie maakt voor een kleine groep. Ook verhuren we andere gelijkaardige appartementen in hetzelfde gebouw, wat het een ideaal verblijf maakt voor zakentrips of grotere groepen die graag dichtbij elkaar verblijven. Het appartement heeft een excellente locatie, gelegen naast Plaza España en Las Arenas, een vroegere arena voor stierengevechten omgebouwd tot een winkelcentrum en met prachtige uitzichten op Montjuic. Vanuit Plaza España kan je gebruik maken van de excellente openbaar vervoer verbinding richting de rest van de stad, zo kan je Plaza Cataluña bereiken in een paar minuten.

Licentie : HUTB-006383

buttomsNL dutch

Op zoek naar appartementen te huur in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen in heel de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

accommodation list

Rent 2 bedroom apartment

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven