Home / Verblijf / Erasmus Studenten Apartementen
p1b7d1qehf1duv1uih61ti2110o4

Erasmus Studenten Apartementen

Erasmus studenten verkozen Barcelona als één van de top bestemmingen in Europa. Barcelona is één van de meest populaire bucketlist steden voor studenten die op zoek zijn naar een drukke en dynamische stad maar ook vanwege andere redenen zoals cultuur, architectuur, het weer, sports, de lage levensonderhoudskosten en de universiteiten.

Als je op zoek bent naar een appartement voor Erasmus-studenten gedurende jouw studie of stage in Barcelona, kan Barcelona Home jou helpen. Wij hebben een grote lijst van appartementen, kamers en studio’s om uit te kiezen, voor zowel Korte-termijn als lange-termijn. Deze accommodaties hebben verschillende groottes en designs tegen de beste prijzen. Contacteer ons over de beschikbaarheid van deze appartementen. Wij weten hoe moeilijk het is om het perfecte appartement te vinden. Dus contacteer ons voor het vinden van jouw comfortabele en Goedkope studenten accommodatie via mail of via onze online klantenvertegenwoordiging op onze website.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

CHARMANT APPARTEMENT IN CIUTAT VELLA

Van 750 € / MAAND

CHARMING APARTMENT IN CIUTAT VELLA

Als je graag gaat feesten en in het midden van het cultureel historische centrum van Barcelona wilt wonen, is dit studentenappartement perfect voor jou! Ciutat Vella is een dynamische buurt door de nabijheid van vele bekende locaties in het centrum: bezoek PLAZA CATALUYA om te winkelen en lekker te dineren, LA RAMBLA voor de feestjes, THE CATHEDRAL als historische attractie, BARCELONETA om een beetje strandcultuur op te snuiven, enzovoort. Het appartement is te voet en met bus maar een paar minuten verwijderd van de Universiteit Pompeu Fabra. Dit ruime tweepersoons appartement heeft een modern interieur en veel daglicht in heel het appartement. De slaapkamer heeft twee éénpersoons bedden, die tegen elkaar geschoven kunnen worden voor extra comfort, een kledingkast en lage kasten. De woonkamer is volledig ingericht met een elegante eettafel, een comfortabele bank en een bijzettafel. De badkamer is uitgerust met hoogwaardige sanitaire toestellen. Tot slot is er ook nog een moderne en volledig uitgeruste keuken met alles op armlengte afstand. De locatie is ideaal gelegen voor het openbaar vervoer: op wandelafstand naar Urquinaona metrostation (L1 & L2) en de bussen. FIETSEN is ook een optie omdat het een flatbuurt is.

buttomsNL dutch

PRIVé kamer te huur IN BARCELONA

Van 430 € / MAAND

Privé kamer te huur in Barcelona

Deze privékamer, in het stadscentrum, heeft alle comfort om te kunnen rusten na een zware dag op de universiteit. Het appartement heeft een terras/balkon met zicht op de straat. De keuken en badkamer zijn perfect ingericht naar jouw comfort.

De kamer is enkele minuten verwijderd van het Arc de Triomph metrostation. Met een gemakkelijke toegang naar het stadscentrum, gewone winkels en wereldberoemde bezienswaardigheden, zal deze residentie jou een unieke mengeling bieden van drukte en rust. Wanneer je niks in huis hebt om te eten, kan je verschillende restaurants met wereldwijde keukens gemakkelijk bereiken. Ook is het dicht bij Parc de la Ciutadella, één van de bekendste parken in Barcelona.

buttomsNL dutch

BIZFLAT Te huur IN BARCELONA

Van 1763 € / MAAND 

Blitzflat te huur in Barcelona

Dit studentenappartement heeft een éénpersoons slaapkamer en twee slaapkamers met een dubbel bed. Het is gelegen in het bevoorrechte gebied van Barcelona, op een paar meter van de bekende  Sagrada Familia Kathedraal. Het majestueus zicht van deze kathedraal, die ze al meer dan een eeuw aan het reconstrueren zijn, is zichtbaar vanaf het terras. De drukke Sagrada Familia buurt heeft verschillende cafés, restaurants en supermarkten in overvloed. Op korte afstand zijn er parken, perfect om s ’ochtends te gaan joggen. Het appartement ligt dichtbij het Sagrada Familia metrostation en verschillende buslijnen die naar het stadscentrum gaan.

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check onze special deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2017-02-07 o 12.28.14

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven