Home / Cultuur / Restaurants in Barcelona
Beauitful restaurant view in Barcelona

Restaurants in Barcelona

Restaurants in Barcelona zijn er in allerlei verschillende soorten en maten; op elke hoek van de straat vind u wel een ander soort keuken, zoals Catalaans, Italiaans, Japans, Vietnamees en meer. U kunt zich volledig storten op verleidelijke gerechten, zeer aangenaam geprijsd onder €20.- per persoon. Hier heeft u een aantal goede restaurants die u eventueel een bezoekje kunt brengen tijdens uw verblijf hier in Barcelona.

Vind nu uw accommodatie!

Petra 

Gevestigd in het liefelijke gebied El Born, aan Carrer dels Sombreres, biedt Petra goede waarde voor u geld met een charmante en gezellige inrichting. Het lunch menu bevat creatieve en heerlijke gerechten en verandert elke dag. Het biedt moderne gerechten en draaien aan de traditionele Catalaanse en mediterraanse keuken. Dit is een populaire plek om te dineren, dus als u er in het weekend naartoe wil zorg dan dat u reserveert van tevoren!

Can Culleretes

Dit historische restaurant is gevestigd net buiten de Ramblas, aan Carrer Quintana en is opgericht in 1786. Als u graag wat traditionele Catalaanse recepten wil proberen is Can Culleretes hét restaurant om naartoe te gaan. Met zijn traditionele keuken in een charmant en apart ingerichte kamer met een houten inrichting, voelt het net alsof u teruggaat in de tijd. Het heeft een diep gewortelde geschiedenis, vele Catalaanse artiesten en schrijvers kwamen hier vaak dineren. Parrillada de pescado y marisco moet u echt een keer proberen, het bestaat uit verse zeevruchten. Als toetje is crema catalana een aanrader, of de rijke chocolade fondant.

Cuines Santa Caterina

Als u trek heeft gekregen door het zien en ruiken van alle verse producten die u bent gepasseerd en u kunt niet wachten om wat te eten, ga dan direct naar Cuines Santa Caterina. Het is gevestigd in de Santa Caterina markt en heeft een aanbod van vier verschillende keukens – de traditionele Catalaanse keuken, de Japanse keuken, de Italiaanse keuken en de vegetarische keuken, dit allemaal tegen een redelijke prijs. In het barretje kunt u ook ontbijten of genieten van tapas.

 

 

Granja Mabel

Dit eigenzinnige en moderne familie-bedrijf biedt een variatie van internationale en traditionele gerechten en is een geweldige plek om te bezoeken voor lunch. Het is gevestigd dichtbij de Arc de Triomf Barcelona en Barcelona-Noord bus station en het biedt een spectaculair dagmenu dat elke dag verandert voor minder dan €10.-

Perbacco! 

Gevestigd aan de hoofdstraat van Avinguda Diagonal, dichtbij het Verdaguer metrostation, bevat dit intieme restaurantje klassieke Italiaanse pasta gerechten en goddelijke pizza’s. We raden u aan de speciale pizza’s met verschillende toppings aan vlees, vis, sausjes, kruiden en kazen te proberen. Het biedt genoeg van het allerbeste Italiaanse eten.

Zaatar Vegetariano

Dit vegetarische restaurant serveert geweldige gerechten uit het midden oosten, met een mediterraanse draai. Het hangt een ecologische sfeer en ze hanteren een duurzame aanpak, niet alleen in het eten maar in het gehele bedrijf. Het staat ook bekend voor zijn verse fruitsapjes waarvan u uw eigen combinatie kan maken. Zelfs grote vleeseters kunnen het eten hier niet weerstaan en zullen achteraf zeer voldaan zijn.

Dan nu iets heel speciaals:

Fonda Gaig

Fonda Gaig biedt een moderne twist op de Catalaanse keuken, zeer elegant en verfijnt gepresenteerd. Het staat bekend voor zijn fraaie keuken en dit maakt het de perfecte plek om een speciale gelegenheid in Barcelona te vieren. Het is sterk aangeraden om van tevoren een tafel te reserveren aangezien het een extreem populair restaurant is.

Als u op zoek bent naar een plek om eens lekker uit te buiken nadat u heerlijk heeft gegeten in één van de restaurants in Barcelona, kijk dan op onze website Barcelona-Home voor geweldige appartementen.

 

 

 

Accomodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur eten-en-drinken index restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven