Home / Index / Activiteiten / Winkelen in Barcelona
Barcelona

Winkelen in Barcelona

Shopping Barcelona

Winkelen in Barcelona

 

Barcelona is een winkel paradijs, dat is zeker. Je kunt er dag na dag winkelen! Er zijn veel verschillende winkels te ontdekken in deze stad, zoals bijvoorbeeld de grote winkels als H&M en de verborgen, kleinere winkels in de Barri Gotic. Als je alle winkels en winkelcentra in het centrum van Barcelona wilt ontdekken gaat je dit minstens een maand tijd kosten! Je kunt winkelen in de Avenida Diagonal, Passeig the Gracia, Avenida Portal de l’Angel, Gran de Graca, Cor de Eixample Eix Commercial de Raval en de Barri Gotic.

Vind nu uw accommodatie!

Het leukste is de diversiteit. Je kunt gaan voor de grote merken zoals Gucci, Armani en Prada in de Passeig de Gracia, of je kunt voor een lager budget gaan winkel op en rond las Ramblas.

Wanneer je wilt gaan winkelen in Barcelona, moet je niet vergeten dat de meeste winkels zijn niet open tijdens de lunch/siesta. Over het algemeen zijn de winkels tijdens de weekdagen open van 10:30 tot 14:30 en van 04:30 tot 9:00. Op zondag zijn de meeste winkels gesloten. Ondanks dat er al ontzettend veel winkelstraten zijn, zijn er ook nog winkelcentra. U kunt het Maremagnum vinden aan het einde van de Rambla de Mar. Dit winkelcentrum is zelfs open op zon- en feestdagen. Dit is een lijstje met nog meer grote winkelcentra:

EL CORTE INGLES

Plaça Catalunya 14

Av. Diagonal

Pg. d’Andreu Nin 51. Can Drago

Portal de l’Angel

Salvador Dal 15 Cornella

CENTRE COMERCIAL L’ILLA

Av. Diagonal 557

PEDRALBES CENTRE

Av. Diagonal 609-615

DIAGONAL MAR

Av. Diagonal 3

C.C. GRAN VIA 2

Avinguda de la Gran Via, 75

EL TRIANGLE

Carrer de Pelai 39

En ten slotte, het beste winkelcentrum van Barcelona: La Maquinista. Het is een enorm groot winkelcentrum dat lijkt op een klein dorp vol met winkels, restaurantjes, een bioscoop, bowling centrum en nog veel meer. Geloof ons als we zeggen dat je het hier met gemak een hele dag uithoudt. Je vindt er winkels zoals Benetton, H&M, Levi’s, Women’ Secret, Bershka, Jack & Jones, Zara, Desigual, Springfield enzovoort.

De openingstijden van de winkels zijn: maandag t/m zaterdag 10:00 – 22:00.
De openingstijden van de eetgelegenheden en entertainment: zondag t/m donderdag van 10:00 – 01:30, vrijdags, zaterdags en op feestdagen vanaf 10:00 tot 04:00.
Je kunt dit winkelcenturm bereiken door de metro te pakken. Neem de L1 en stap uit bij Torras i Bages. Wij wensen je veel shop-plezier!

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index index vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven