Home / Cultuur / Homobars in Sitges
Gay Bars in Sitges

Homobars in Sitges

Ondanks het feit dat de lokale bevolking van Sitges erg open staat voor de homogemeenschap, queers vinden het misschien fijner om naar bars te gaan waar ze zich meer op hun gemak voelen met anderen die dezelfde voorkeur hebben als zij. In totaal zijn er 23 homobars in Sitges. We hebben de beste homobars in Sitges verzameld, aanbevolen door de Homo Sitges Gids.

Vind nu uw accommodatie!

 

Parrots Pub: Behoort tot het Parrots Hotel, gelegen in het stadscentrum. Is de hele dag geopend, de bar heeft een terras en trekt alle leeftijdsgroepen aan. Elke dag druk, is een van de weinige bars die tafelservice bieden in Sitges.

Privilege Bar: Een van de meest populaire bars tijdens het hoogseizoen. De locatie heeft 3 bars, een grote dansvloer en is erg populair onder jonge mannen. De club biedt verschillende themafeesten gedurende de week. Het meest populaire kenmerk is de donkere kamer, waar gasten kunnen dansen in het donker.

La Villa: Het ontspannen, maar moderne design maakt deze lounge de perfecte plaats voor locals en toeristen van verschillende leeftijden. Gelegen in het stadscentrum, er wordt ontspannende muziek gedraaid. Naast drankjes kun je er ook tapas en hapjes bestellen.

Carousel: Gevestigd in Sitges’ meest populaire homostraat, de bar heft de meest sexy over van de stad. De terrasbar biedt een grote variatie aan cocktails en een vriendelijke service.

Bourbon’s Bar: Na een recente renovatie, heeft de Franse eigenaar de voormalige populariteit weten te behouden, terwijl de stijl verfrissend grootstedelijk is geworden. De bar is de thuishaven van een donkere kamer met zijn eigen vaste house muziek DJ.

Bukkake: Beroemde cruising bar, het bevat douches, kluisjes en stroppen aan de achterkant voor jongens die wat meer plezier willen hebben. De voorkant van de bar biedt een leuke omgeving en een variatie aan drankjes.

Bears’ Bar: Met deze vanzelfsprekende naam, is de bar zeer populair, vooral tijdens Bear’s week. Ook is het populair in de cruising scene en bevat het twee donkere kamers, een St. Adrew’s kruis en volwassen films die zich afspelen op schermen.

Central Café Bar: Een buitenterras is de perfecte plek om mensen te kijken. Het café biedt cocktails, koffie en een variatie aan broodjes en snacks.

Mojito & Co.: Een bar in zomerse stijl met een buitenterras in het hart van Sitges. Het trekt een gemengd publiek. De bar biedt een mix van traditionele drankjes met een Japanse twist door het introduceren van sake. Cocktails worden vers gemaakt ter plaatse.

Summer Lounge Sitges: Ook gelegen in het centrum van de stad, de bar heeft een buitenterras dat perfect is voor de zomerdagen, waar je van een drankje kunt genieten met vrienden.

Yummy: De ruime bar heeft een buitenterras en biedt een ontspannen en relaxte ambiance. Het staat bekend om het beste champagne menu van Sitges en is beperkt tot de warmere maanden van het jaar.

Zorg ervoor dat je op de perfecte locatie verblijft in Sitges zodat je kunt genieten van de geweldige bars en clubs die de stad te bieden heeft!

 

Featured Image: Quinn Dombrowski cc

 

 

Accommodatie in Sitges

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur eten-en-drinken

Accommodatie Sitges


Scroll naar boven