Home / Vrije tijd / FNAC Barcelona
FNAC BARCELONA

FNAC Barcelona

De grootste FNAC Barcelona winkel bevindt zich in El Triangle winkelcentrum in Plaça Catalunya tegenover  El Corte InglésDeze specifieke FNAC winkel was het 2e filiaal in Spanje en opende zijn deuren in 1996. U zult hier al uw behoeften vinden m.b.t entertainment, en of u nou een boekenworm of  simpelweg leergierig bent, u vindt hier een voorraad aan boeken van o.a Engelse taalboeken, reisgidsen, en mocht u uw Spaans willen bijspijkeren dan vindt u hier Spaanse boeken en woordenboeken.

Vind nu uw accommodatie!

Wilt u live muziek horen en zien tijdens uw bezoek aan Barcelona? Dan kunt u ook hier de laatste grote concert tickets kopen. Andere FNAC winkels in de stad bevinden zich in de winkelcentra L’illa Diagonal, Diagonal Mar en Las Arenas in Plaza Espanya.

FNAC winkel beschikt over vele verschillende elektrische merken zoals Samsung, Smart TV, Apple winkel, XBOX, HP en Philips Fidelio. Er zijn variaties van verschillende concessies, waaronder kleding, een winkel voor al uw accessoires zoals opladers, adapters koptelefoon etc.

Indien u verblijft in een accommodatie in de buurt van hartje stad dat op slechts een paar minuten afstand van Plaza Catalunya is en u besluit om op een shoppingtour te gaan, dan is er een klein kantoor in FNAC waar u uw besteden BTW kunt terug vorderen. Maar let op dat er een bepaald maximum bedrag besteedt moet worden om in aanmerking te komen voor het terugkrijgen van de BTW.

Belangrijke Informatie over FNAC Barcelona

    • Geschiedenis: FNAC is een Frans bedrijf dat is opgericht in 1954 en is gespecialiseerd in het verkopen van entertainment items zoals cd’s, dvd’s, boeken, tickets en ook elektronische goederen. Het vestigde zich in Spanje voor het eerst in 1993  en heeft nu meer dan 150 winkels in 7 landen over heel Europa.
    • Adres: Centro Comercial El Triangle, Plaça Catalunya, 4, 08002 Barcelona
    • Telefoon:  902 10 06 32.
  • Openingstijden:

Maandag     10:00 – 22:00
Dinsdag     10:00 – 22:00
Woensdag    10:00 – 22:00
Donderdag   10:00 – 22:00
Vrijdag     10:00 – 22:00
Zaterdag    10:00 – 22:00
Zondag          GESLOTEN

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven