Home / Cultuur / Ole Languages Barcelona
Ole Languages Barcelona

Ole Languages Barcelona

Over Ole Languages Barcelona

Ole Languages Barcelona is een professionele Spaanse school toegewijd aan het onderwijzen van Spaans als een vreemde taal in een open, persoonlijke en plezierige atmosfeer. De school biedt Spaanse cursussen voor alle niveaus tegen redelijke prezen. De onderwijzers zijn toegewijd, gekwalificeerd en Spaans is hun moedertaal. We hopen u te zien in Barcelona!

Vind nu uw accommodatie!

Olé Languages zet zich in om u hoe dan ook uw doel te laten bereiken met betrekking tot het leren van de Spaanse taal, terwijl u ook het meeste uit uw tijd in een van de meest prachtige steden in Spanje haalt; Barcelona. De onderwijzers op Olé Languages streven hun roeping in het onderwijs na en hebben bewust de keuze gemaakt om in een kleinere school te werken waar de atmosfeer persoonlijker is en er meer mogelijkheden zijn voor interacties met de studenten. Olé’s onderwijzers hebben een Bachelor in Linguistics, een Master in Education en een uitgebreide ervaring als leraren in de Spaans als een vreemde taal.

Met een maximaal aantal van 8 studenten per klas zijn de studiegroepen in Olé kleiner dan in de meeste andere scholen (het gemiddelde aantal studenten per klas is 5). Olé Languages biedt onderwijs van goede kwaliteit tegen een aanzienlijk lagere prijs dan de grote meerderheid van scholen die onderwijzen in Spaans als vreemde taal in Barcelona. 99% of onze studenten evalueerde de relatie tussen prijs en kwaliteit voor Olé als “Muy Bueno”. De studenten mogen hun Spaanse cursus ook verlengen tijdens hun verblijf, voor elke extra week wordt de prijs dan lager. We geloven dat het kennen van Spaans en het gevoel dat je tot de gemeenschap behoort is vitaal als u de Spaanse taal wil begrijpen. Met actviteiten zowel binnen als buiten de klaslokalen, zorgen wij ervoor dat u Spaans leeft, eet en ademt (zie Activiteiten voor meer informatie).

Als u op zoek bent naar accommodatie voor tijdens uw verblijf, neem dan een kijkje op Barcelona Home.

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven