Home / Beste plaatsen / Touch Hair Barcelona – Kapper in Barcelona
touchhairfeatured

Touch Hair Barcelona – Kapper in Barcelona

Het vinden van een goede haar stylist wanneer u in het buitenland bent is niet makkelijk. U bent altijd bang om niet goed begrepen te worden door de kapper en dan te eindigen met een kapsel dat u absoluut niet wilde, óf u weet niet waar je naartoe moet gaan voor de beste prijzen. Geen paniek dames en heren! De kapperszaak Touch Hair  Barcelona zal deze problemen oplossen!

touch hair saloon

Touch Hair Barcelona is een internationale, moderne kapsalon in Barcelona in de straat C / Còrsega 364, dat slechts op een loop afstand is van de beroemde winkelstraat Passeig de Gracia. De salon is eigendom en wordt beheerd door Gijs Hoogendam, een professionele kapper met meer dan 20 jaar ervaring in de kappersbranche. Hij komt oorspronkelijk uit Nederland, maar in 2004 opende hij zijn eigen salon in Barcelona. In Touch Hair Barcelona wordt er nauwkeurig naar u geluisterd zodat u nooit voor onaangename verassingen zal komen te staan na de knipbeurt. Het doel is om het kapsel te vinden dat goed bij uw karakter past zodat u zich goed zal voelen.

Spreekt u geen Spaans? Geen probleem.

Bang voor de taalbarrière? Dat is niet nodig! Gijs spreekt vloeiend Engels, Spaans en Nederlands zodat hij u een service kan geven IN UW EIGEN TAAL. Franse vrienden, wanhoop niet! Gijs begrijpt een aantal woorden in de moedertaal uit Molière en hij zal uw verwachtingen goed begrijpen, omdat Touch Hair Barcelona klanten vanuit de hele wereld ontvangt voor al langer dan 20 jaar. Maak dus snel een reservering! Gijs biedt zijn services tegen zeer competitieve prijzen. De salon bevat een chique zwart/wit interieur, gedecoreerd met barokke spiegels en stijlvolle meubels die zijn geïmporteerd vanuit Nederland.

Scandinavisch of Noord-Europees fijn en delicaat haar? 

Heeft u fijn en delicaat haar? Maakt u zich geen zorgen. Ook nu weer heeft Gijs de oplossing! Gijs heeft veel ervaring met het behandelen van typisch fijn en delicaat haar, een vaak voorkomend haartype in Noord-Europa en de Scandinavische landen. Dit haartype heeft speciale zorg nodig en alleen producten en haarkleuringen speciaal ontwikkeld voor dit delicate haartype zijn geschikt. Hij gebruikt het Zweedse merk REF – Referentie van Zweden, een haarlijn die zijden proteïnen bevat, die een grote rol spelen voor het haar als u doelt op meer kracht en glans. De producten bevatten ook Taman olie uit Azië, wat het haar helpt te herstellen en het splijten van beschadigd haar voorkomt. Gijs heeft ook ervaring met de meer askleurige en koudere tinten van blond en bruin haar, heel belangrijk onder klanten uit Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Ook werkt Gijs met vele ander merken voor het kleuren volgens elk type haar.

 

Adres: C/ Còrsega, 364, 08037 Barcelona
Telefoonnummer: 00 34 934 574 211
Mobiele telefoon: 00 34 695 609 493
Website: http://www.touchhairbcn.com/


Bekijk grotere kaart

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Een reactie

  1. I just added your RSS Feed on my RSS reader, it is so nice to read your blog.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven