Home / Over Barcelona / De 5 beste Açaí bowls in Barcelona
De 5 beste Açaí bowls in Barcelona barcelona-home

De 5 beste Açaí bowls in Barcelona

De 5 beste Açaí bowls in Barcelona

De lente is op zijn best en de zon wordt steeds sterker. Dat betekent maar één ding, de tijd is gekomen voor de Açaí Bowls! Nog niet gehoord van de Açaí Bowls? Açaí na tigela is een typisch Braziliaans gerecht gemaakt van bevroren en geplette açaí palmvruchten, afkomstig uit de Braziliaanse regenwouden. Het wordt geserveerd als een smoothie in een kom of glas en wordt meestal gegarneerd met granola en banaan. Bovendien zijn er veel plaatsen in Barcelona waar je van dit koude gerecht kunt genieten. Niet alleen smaakt het verbazingwekkend goed, maar het wordt over het algemeen ook nog eens heel goed gepresenteerd.

# 1 Sunday Surf Café

Een goede plek om van een typisch Braziliaans gerecht te genieten is het Sunday Surf Café. Ze worden geserveerd in heel schattige kommetjes gemaakt van kokosnootschalen samen met een houten lepel. Deze Açaí kommen zijn belegd met granola, banaan, geraspte kokosnoot, en seizoensgebonden fruit. In dezelfde geest is het interieur van het café versierd met elementen van het surfen en de sfeer is zomers. Bovendien zijn er veel tafels met stoelen en krukken om te genieten van een zondagse brunch met vrienden.

Adres: Carrer del Consell de Cent, 149, 08015 Barcelona

Openingstijden: Maandag tot vrijdag van 08:30-17:00 / Zaterdag van 09:30-14:00

# 2 Flax en Kale

Flax en Kale is een bekende naam als het gaat om gezond eten in Barcelona. Plus, ze hebben ook Açaí bowls op hun ontbijt menu. De klassieke Açaí bestaat uit de Açaí mix; banaan, watermeloen, blauwe bessen, huisgemaakte kastanjekruimels, agavesiroop, hennepzaad, gojibessen, aardbeien en cashewnotenmelk. Maar de variant bevat onder andere cacaopoeder en zelfgemaakte hazelnootcrème.

The 5 best Açaí bowls in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Carrer dels Tallers, 74b, 08001 Barcelona

Openingstijden: Maandag tot vrijdag van 12:00–17:00 / Weekend van 10:00–17:00

# 3 The Juice House

The Juice House is de perfecte plek voor ontbijt of brunch. Vooral de rijke Açaí bowl bestaat uit een mix van açaí, bananen, aardbeien, bosbessen, verse granola, kokosvlokken en zaden. Bovendien kunt u voor een kleine meerprijs van € 0,70 wat heerlijke pindakaas toevoegen.

The 5 best Açaí bowls in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Carrer del Parlament, 12, 08015 Barcelona

Openingstijden: Donderdag en vrijdag van 10:00–16:00 / Weekend van 10:00–17:00

# 4 FitBar

FitBar is een plek om naartoe te gaan als je zin hebt in een verfrissende tropische bowl tijdens het doen van boodschappen of het verkennen van de straten van Barcelona. Het is een afhaalrestaurant waar een vriendelijk personeelslid je een verse Açaí Bowl serveert die recht voor je neus wordt bereid. De basis voor de meerderheid van de kommen neemt met açaí, granola en banaan plakjes. Bovendien kun je tegen een meerprijs andere ingrediënten toevoegen, zoals pindakaas, cashewboter, mango, aardbeien, kokosvlokken, en nog veel meer. Je hebt ook de mogelijkheid om yoghurt en proteïnepoeder toe te voegen aan je kom van geluk. De prijs van de basisversie is 5,90 euro; en laat me je vertellen, het is een royale portie genot.

The 5 best Açaí bowls in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Carrer de Sant Miquel, 41, 08003 Barcelona

Openingstijden: Elke dag van 10:00–20:00

# 5 La Hamaca

La Hamaca Barcelona is een kleine groente- en fruitwinkel die verse sappen verkoopt, evenals biologische en zelfgemaakte producten. Met een locatie in de buurt van de dierentuin, brengt deze plek u een grote verscheidenheid aan natuurlijke sappen, brunches, lunches en meer vegetarische en veganistische gerechten om van te genieten

The 5 best Açaí bowls in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Plaça de Sant Agustí Vell, 15, 08003 Barcelona

Openingstijden: Maandag tot zaterdag van 09:00–21:00 / Zondag van 11:30–19:30

Als je de hele dag binnen wilt blijven, waarom zou je dan niet proberen je eigen bowl te maken? Bekijk deze video en maak je eigen heerlijke Açaí Bowl vanuit het comfort van je eigen huis!

Als u een reis plant en op zoek bent naar ACCOMMODATIE in de geweldige stad Barcelona, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of bezoek onze website!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven