Home / Index / Bars / Rosa Del Raval
3

Rosa Del Raval

Rosa del Raval is een Mexicaans restaurant in Barcelona gelegen in de Carrer dels Angels 6, in de wijk El Raval dichtbij de Rambla en Plaça Catalunya. Het is goed toegankelijk met metrolijn L3 bij de metrostations Liceu of Catalunya.

Het is zeven dagen per week geopend. Van Zondag tot Donderdag vanaf 13:00 tot 00:30, van Vrijdag tot Zaterdag van 13:00 tot 01:30 en Zondag van 10:00 tot 00:30.

Rosa del Raval is een fantastische mix tussen een Mexicaans restaurant met heerlijke gerechten en een cocktailbar. Perfect om tijd met uw vrienden in een plezante omgeving door te brengen.

Vind uw accommodatie nu!

De decoratie doet aan alle Mexicaanse stereotypen denken wat een vermakende en originele touch geeft. De decoratie bestaat uit veel  verschillende kleuren en kleine details.

Het hele menu is zeven dagen in de week vanaf 13:30 uur beschikbaar en het eten kan ook klaargemaakt worden om mee te nemen.

Het restaurant biedt typische Mexicaanse verse en authentieke gerechten; u zou guacamole, nachos, quesadillas, tacos of burritos eens moeten proberen. Ze worden vers geserveerd en smaken geweldig. Rosa del Raval biedt een grote variëteit van cocktails en drankjes: margaritas, tequilas, mojitos, Caipirinhas of Sangria, de prijzen beginnen al vanaf 3,50€. De mojito is de specialiteit van het restaurant. Iedereen drink mojitos daar omdat ze erg lekker zijn en bovendien ook goedkoop. Voor slechts 9€ krijgt u een dagmenu met 3 borden en een drankje, beschikbaar van 13:00 tot 16:30. Het biedt goedkope prijzen in vergelijking met andere restaurants.

Screen Shot 2015-06-25 at 12.59.58

Beter probeert u hun mojitos, ze hebben alle smaken die u maar wilt zoals mango, aardbei, framboos etc. Maar wij bevelen de maracuja (passievrucht) aan. Die is echt heerlijk!

De aangename sfeer is perfect voor hen die voor een rustige plek zoeken om te eten, buiten de andere drukke straten met toeristen rond de Rambla. U zult zich zeker goed voelen daarbinnen dankzij dit prachtige decor en het aangename personeel.

 

 

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-nl cultuur eten-en-drinken index restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven