Home / Verblijf / Congres appartementen Barcelona
Congress Apartments Barcelona

Congres appartementen Barcelona

Elk jaar bezoeken bijna 3 miljoen bezoekers Barcelona voor zakelijke doeleinden, zoals vergaderingen, conferenties, seminars en symposia. Een recente statistiek van de International Congress and Convention Assocation (ICCA) wijst er op dat Barcelona de derde stad ter wereld is voor het houden van zakelijke bijeenkomsten en conferenties. Een van de grootste bijeenkomsten is het GSMA Mobile World Congress, dat meer dan 60.000 afgevaardigden uit 200 landen elk jaar tussen 2012 en 2018. Wij hebben onze drie favoriete CONGRES APPARTEMENTEN BARCELONA geselecteerd, elk appartement is gelegen in de buurt van een van de drie meest populaire congrescentra van Barcelona (the World Trade Center, the Centre Convencions Internacional Barcelona (CCIB) en de Fira de Barcelona). Elk van deze prachtige appartementen heeft een hoog comfort en uitstekende service, zoals gratis WiFi, een wasmachine en airconditioning.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

ZONNIG APPARTEMENT MET UITZICHT OP ZEE TE HUUR IN BARCELONA

Vanaf €68 / NACHT
Vanaf €1500 / MAAND

ZONNIG APPARTEMENT MET UITZICHT OP ZEE TE HUUR IN BARCELONA

Dit prachtige 1-SLAAPKAMER APPARTEMENT is de perfecte accommodatie voor een ondernemer die Barcelona bezoekt voor een conventie in het beroemde CCIB centrum. Het appartement is gelegen op de 12e verdieping van een modern gebouw met lift en conciërge, en biedt een prachtig uitzicht op de stad door de enorme ramen. Naast de ramen vindt u een mooie tafel en bureau, perfect om enkele notities door te nemen met een prachtig uitzicht. De woonkamer is gescheiden van de volledig uitgeruste en moderne keuken door een kookeiland met krukken, en ander leuk hoekje om uw ontbijt te eten en de krant te lezen. De hotel-kwaliteit slaapkamer is voorzien van een groot tweepersoonsbed in een mooi houten frame en een houten kast met veel opbergruimte. Vanwege de prijs, locatie en de smaakvolle inrichting, is dit één van onze favoriete CONGRES APPARTEMENTEN BARCELONA.

Het appartement kan worden gevonden in de buurt van het Selva de Mar metrostation met een snelle verbinding naar het centrum van de stad, waardoor deze locatie perfect is voor degenen die ook graag het culturele centrum willen verkennen en een lekker diner willen hebben na de vergaderingen. De omliggende regio Diagonal Mar is ook een fantastische plek om te bezoeken, want het is de thuisbasis van Marbella, een van Barcelona ’s mooiste stranden en een aantal mooie parken en groene zones. U bent ook heel dicht bij Diagonal Mar Centro Commercial, één van de meest populaire winkelcentra, waar u de hele dag kunt winkelen. 

License : HUTB-000211

buttomsNL

GROOT APPARTEMENT MET TERRAS VOOR GROEPEN EN GEZINNEN

Vanaf €96 / NACHT
Vanaf €1000 / MAAND

GROOT APPARTEMENT MET TERRAS VOOR GROEPEN EN GEZINNEN

 

Dit ruime appartement in Ciutat Vella is zeer geschikt voor een groep van jonge ondernemers die in de stad zijn voor een conferentie in het World Trade Center. Het appartement is verdeeld in drie slaapkamers voor in totaal 8 gasten. De woonkamer heeft veel ruimte voor meerdere personen om te ontspannen na de conferentie en een grote keuken om een lekker diner te bereiden en op te eten in de eethoek of op het 12 m² grote terras buiten. De slaapkamers zijn minimalistisch ingericht, maar komen met mooie houten vloeren en comfortabele lakens om te zorgen dat u zich thuis zult voelen. Het appartement is gelegen in een modern gebouw met een lift en portier, en is volledig uitgerust met snelle WiFi, een wasmachine en airconditioning.

Dit APPARTEMENT VOOR GROEPEN IN BARCELONA ligt op een steenworp afstand van de Placa de les Drassanes, Mirador de Colom en het World Trade Center. Vanaf dit punt heeft u snel toegang tot een aantal van de meest charismatische wijken van Barcelona, zoals El Raval en Barri Gotic, die bekend staan om de historische gebouwen en de gotische architectuur. Het appartement is ideaal voor bezoekers die graag een aantal van Barcelona ’s toeristische attracties willen verkennen, zoals Las Ramblas, La Boqueria en het strand van Barceloneta. 

License : HUTB-009304

buttomsNL

APPARTEMENT VLAKBIJ PLAZA ESPANYA

Vanaf €63 / NACHT
Vanaf €1100 / MAAND

APPARTEMENT VLAKBIJ PLAZA ESPANYA

 

Voor mensen die op zoek zijn naar een appartement om te verblijven vlakbij het Fira de Barcelona conferentie centrum, raden wij een van onze meest populaire CONGRES APPARTEMENTEN BARCELONA aan. Dit fantastische ZAKELIJKE 1-SLAAPKAMER APPARTEMENT heeft een praktische en functionele indeling. De woonkamer is ingericht met een bank en televisie en grenst aan de eethoek met een ronde houten tafel en vier stoelen. De open keuken kijkt uit op de eethoek. De keuken is volledig uitgerust met een oven, kookplaat, magnetron en alles wat u nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden. Schuifdeuren leiden u naar de rustige en vredige slaapkamer met een elegante bakstenen muur en een massief tweepersoonsbed in een mooi wit frame. De slaapkamer is verder ingericht met een bureau, designer stoel en een grote kast met veel opbergruimte.

Dit APPARTEMENT IN POBLE SEC heeft een geweldige locatie in een rustige woonwijk, op slechts een paar minuten lopen van de Fira de Barcelona, Plaza Espanya en de Magische Fontein van Montjuïc. Deze regio staat bekend om zijn verscheidenheid aan tapasbars en restaurants, evenals de vele winkels en winkelcentra. We raden u aan om Carrer Blai te bezoeken, deze straat staat bekend om haar fantastische tapasbars. Of bezoek Bodega 1900 voor meer formele diners. 

License : HUTB-001648

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch
Captura de pantalla 2015-12-30 a las 14.24.13

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven