Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Leiligheter med basseng Barcelona
Pool Apartments Barcelona

Leiligheter med basseng Barcelona

Barcelona er en by velsignet med vakker arkitektur, dynamisk uteliv og et fantastisk Middelhavsklima, med klar himmel og det gjennomsnittlig nivået av nedbør er 640 mm. Det forklarer det høye nivået av turister, med en majoritet av besøkende som flykter til Barcelonas solfylte strender og havner. Men hva er vel bedre enn å kunne nyte den blå himmelen og solskinnet i private omgivelser i sitt eget hjem? Vi har samlet våre topp tre favoritt LEILIGHETER MED BASSENG BARCELONA.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

BARCELONA LEILIGHETER MED TERRASSE OG BASSENG

Fra    102€ / natt
Fra 2415€ / måned

Pool Apartments Barcelona

En av våre favoritt Leiligheter med basseng i Barcelona er denne sentrale designer-leiligheten, med Miró-inspirert kunst som henger på veggene. Soverommene er også smakfullt dekorert i myke farger og med komfortable enkle og doble senger. De har også adgang til en balkong, som tilfører rikelig med lys i løpet av dagen. En flott 4 M2 TERRASSE er utstyrt med trebord og stoler, perfekt for å nyte et glass Cava og noen kanapeer før middag.

På takterrassen finner du et fantastisk innebygd basseng på en stor terrasse med solstoler og en parasoll til å beskytte deg fra de sterke solstrålene. Dette avslappingsområdet minner om et spa, og det vil gi deg ett ekstra glamorøst opphold. Leiligheten ligger bare noen steg fra den berømte Arc de Triomf og metrostasjonen med samme navn. For de som liker en joggetur på morgenkvisten, så ligger leiligheten bare minutter fra La Ciutadella, som er Barcelona’s største offentlige park. Den ligger veldig nær NABOLAGET EL BORN, kjent for sin fantastisk tapas restaurant, plazaer og unike butikker.

License : HUTB-001973

 

buttoms norwegian

FELLES FERIEUTLEIE I BARCELONA

Fra      96€ / natt
Fra 2530€ / måned

Pool Apartments Barcelona

Forestill deg en leilighet med fantastisk terrasse og basseng i ett av de mest dynamiske og kulturelt interessante nabolagene i byen. Dette er akkurat hva du får med denne fantastiske loftsleiligheten i Gracia. Interiøret er karakterisert med et moderne design med elegante grå vegger, potteplanter og et friskt rødt gulvteppe i stuen. På motsatt side av stuen finner du et moderne kjøkken som er beskjedent i størrelsen, men har en fantastisk kjøkkenøy og barstoler for gjester å sitte på mens middagen lages. En svingende vindeltrapp fører opp til andre etasje med et nydelig moderne bad og TO ROMSLIGE SOVEROM, dekorert med fargerikt sengetøy og luftige puter.

Pièce de résistance med denne leiligheten er svømmebassenget og den tilhørende 35 m2 terrassen, med en komfortable solstoler og varme tregulv, perfekt for å ligge og sole seg. Leiligheten har en perfekt plassering nær Passeig de Sant Joan og den fantastisk VILA DE GRACIA, et nabolag kjent for sine pittoreske gater, luftige plazaer og det store mangfoldet når det kommer til restauranter, kafeer og butikker.

License : HUTB-002893

 

buttoms norwegian

LEI LEILIGHETER I ET BYGG MED BASSENG, BARCELONA

Fra      88€ / natt
Fra 1500€ / måned

Pool Apartments Barcelona

 

Denne flotte og moderne leiligheten ligger i 15. etasje i en ny bygning med fantastisk utsikt over byen, og er en av de mest populære LEILIGHETER MED BASSENG I BARCELONA for grupper av venner som ønsker å bo nær stranden. Interiøret er delt inn i to romslige soverom, to bad, en spisestue med et gjennomsiktig bord og stoler, og en stue med en stilig svart skinnsofa og en stor flatskjerm TV. Det er også et veldig romslig kjøkken med en separat spisestue. En stor glassdør leder fra stuen til en møblert privat terrasse, med spektakulær utsikt til Torre Agbar og Middelhavskysten. For et flott sted å nyte en feriefrokost eller en romantisk middag for to!

Bygningen har et massivt svømmebasseng omgitt av et strøkent soldekk og et gresslagt område hvor du kan slappe av med en favorittbok. Bassenget er også stort nok til å svømme noen lengder for de som ønsker å få bevegd seg litt samtidig som de er på ferie. Det er også en flott mulighet å slappe av her etter en dag på stranden og før man går ut for middag. Leiligheten ligger i NABOLAGET DIAGONAL MAR, noen få minutter fra metrostasjonen Selv da Mar, med rask tilgang til resten av byen. Det er også en kort tur fra flotte parker og stranden Mar Bella.

License : HUTB-003921

 

buttoms norwegian

Uansett om du ser etter en langtids- leilighet eller et helgeopphold i The City of Counts, vil disse LEILIGHETEN MED BASSENG I BARCELONA garantert tilby deg både komfort og avslapning. Så finn fram favorittboken din, et par solbriller og solkrem, og gjør deg klar til å nyte et øyeblikks fred og ro under Middelhavssolen, langt borte fra de overfylte strendene.

Ser du etter en leilighet i Barcelona? Sjekk ut våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home! 

Leiligheter Barcelona

Vis Flere Leiligheter

Pool Apartments Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen