Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lejligheder i Ramblas
Apartments in Ramblas

Lejligheder i Ramblas

Det er ikke altid let at finde lejligheder i Las Ramblas, en af de mest berømte områder af byen. Udtrykket Ramblas har en lignende betydning til Esplanade. Las Ramblas er kendt for at være en af de travleste gader i Barcelona med alle dens aktiviteter, restaurant, barer, og også fordi det er så tæt på mange af de vigtigste seværdigheder i byen. Lige ved det kan du finde den smukke Plaza Reial og dens fantastiske arkitektur og palmer, der giver den æra et strejf af exotisme. Tage en tur op og ned ad gaden for at nyde den livlige atmosfære uanset tid og især i løbet af natten. Her kan du finde gadekunstnere, menneskelige statuer, blomst stande, men vær forsigtig med lommetyve og tasketyve, der er et lille mindretal af personer, der kan lide at drage fordel af denne turist fyldt område. Også fra Ramblas kan du finde den berygtede marked La Boqueria. Ramblas er omgivet i Ciutat Vella og er omgivet af Raval og Gottic kvarteret. Her er et udvalg af nogle af de bedste lejligheder i Ramblas.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Moderne lejlighed nær Ramblas

Fra 1300€ / PR MÅNED

Modern flat near Las Ramblas

Denne smukke lejlighed i nærheden af Las Ramblas kommer fuldt udstyret og er for nylig blevet renoveret. Den elegante dekoration er den perfekte blanding af moderne med smagfulde træelementer som gør det varmt og hyggeligt på samme tid. De store vinduer giver masser af naturligt lys gennem lejligheden. Selvom dets er en smule væk fra Las Ramblas så er det stadige placeret på en lille gade, der giver lidt fred og ro. Det samlede areal på 40 kvadratmeter tilbyder rummelige rum og et separat soveværelse. Dets fremragende beliggenhed betyder, at du også kun er få minutter væk fra den fantastiske katedral i Barcelona.

buttomsDK

Lejlighed nær Plaza Catalunya

Fra 65€ / PR NAT

Apartment near Plaza Catalunya

Denne deluxe indkvartering i Barcelona er i en beliggende ved siden af Plaza Catalunya og Las Ramblas. Det er i Ronda Universitat, en af de vigtigste veje i centrum af Barcelona hvorfra det er let at nå Plaza Catalunya, Las Ramblas og alle de vigtigste turistattraktioner i den gamle bydel til fods. Denne lejlighed har et samlet areal på omkring 75 kvadratmeter, som kan rumme op til 6 personer.
Lejligheden består af 2 soveværelser med dobbeltsenge, et moderne badeværelse med bruser og en rummelig stue er udstyret med 1 dobbelt sovesofa (som kan rumme 2 ekstra personer), et spiseområde og en amerikansk tekøkken, der er fuldt udstyret.  At komme rundt i denne del af byen, er meget nemt da Plaza Catalunya er en af de vigtigste midtpunkter i den fremragende offentlige transport i Barcelona. Takket være sin misundelsesværdig placering og fantastisk indretning,  er denne ferielejlighed i Barcelona et af det bedste valg, til at tilbringe nogle helligdage med din familie eller en gruppe af venner.

License : HUTB-001259

buttomsDK

Studio i Las Ramblas

Fra 942€ / PR MÅNED

Studio on Las Ramblas

Dette hyggelige og funktionelle Studio er beliggende på Las Ramblas som betyder du vil være omgivet af alle faciliteter som supermarkeder, restauranter, barer og meget mere. Alt integreret i en enkelt rummeligt område dette tilbyder dette studio et fuldt udstyret tekøkken, stue og spisestue og et soveværelse. Lejligheden er fyldt med naturligt lys takket være sine store vinduer. Udsmykningen tilbyder masser af træelementer som giver stedet et eksotisk og indbydende følelse. Denne ideelle placering af lejligheden betyder, at du vil have nem adgang til de vigtigste seværdigheder og til gode natteliv steder, hvor det er muligt at komme gratis på gæstelister.

buttomsDK

Ved ophold i Las Ramblas vil du opdage alle de forskellige områder i Barcelona let, da det er en af de mest forbundne dele af byen, og du vil finde dig selv i gåafstand fra mange seværdigheder. Den bedste måde at fordybe dig i den livlige by!

Looking to rent an apartment in Barcelona? Check out our special deals on apartments all over the city with Barcelona Home!

Overnatning i Barcelona

view more apartments danski danish

map ramblas

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

 

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top