Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Leiligheter i Port Olimpic Barcelona
Apartments in Port Olimpic Barcelona

Leiligheter i Port Olimpic Barcelona

PORT OLIMPIC er en av de mer anerkjente områdene av Barcelona. En ikke så overraskende fasilitet i dette området er at du her kan finne noen verdenskjente klubber, som OPIUM eller PACHA, i tillegg til noen av de beste restaurantene i byen. Du kan også nyte nydelige strender i løpet av dagen og ta en spasertur i havnen. Både turister og trendy lokale er kjent for å bo i denne bydelen, som gir den en levende og travel energi. I blant de moderne bygningene og flotte hotellene, kan du finne den ikoniske skulpturen av en Peix (Fish) av Frank Gehry. Denne delen av byen er ideell for opphold i Barcelona siden den er både sentral og full av AKTIVITETER som rangerer fra sport til STORE FESTER om kvelden! Her er noen av våre beste leiligheter i Port Olimpic Barcelona!

3 SOVEROMS LEILIGHET

fra 174 € / natt

Flat in Villa Olimpica

Denne lyse og luksuriøse ligger i hjertet av området. De vakre områdene av stuen er godt opplyst og har en slående utsikt. Dekorasjonene er komponert av klassiske touch som elementer av tre som de vakre gulvene og de store vinduene, som gir en varm og innbydende følelse. Alle rommene har vindu ut i frisk luft, som gjør leiligheten lys med rikelig av naturlig lys, med en balkong hvorfra du kan nyte Middelhavsbrisen. Kjøkkenet og badet kombinerer modernitet og funksjonalitet, og er fult utstyrt. Bare noen få minutter unna, ikke gå glipp av å besøke Port Olimpico eller PARC CIUTADELLA, som også er omgitt av mange restauranter hvor du vil finne tradisjonelle måltider og du kan nyte en fantastisk kveld ute i klubber og barer.

License : HUTB-007640

buttoms norwegian

MODERNE LEILIGHETER I PORT OLIMPIC

Fra 3265 € / måned

Apartment in Villa Olimpica

Denne nydelige leiligheten ligger i en moderne og ny bygning i hjertet av Port Olimpic. Den har en liten terrasse hvorfra du kan nyte utsikten og solskinnet. Den lyse stuen består av elegante og moderne møbler som er satt i nøytrale toner, som gjør den varm og innbydende. Kjøkkenet, i tillegg til soverommet, har mange vinduer vendt ut, som tilfører mye lys til leiligheten. De to soverommene og for hele den 80 kvadratmeter store leiligheten er ideell for familier og grupper. Plasseringen er minutter fra Port Olimpica, som gir deg gangavstand fra stranden, barer, klubber og restauranter.

buttoms norwegian

SEILBÅT I PORT OLIMPIC

Fra 1500 € / måned

Stay in a boat in Barcelona!

Gjør oppholdet ditt ekstra spesielt og bo i en fantastisk seilbåt! Dette ut ifra de vanlige overnattingstilbudene tilbyr all den komfort en vanlig leilighet har. Denne vakre båten ligger ankret i Port Olimpic i Barcelona, 5 minutter fra de beste bystrendene og mindre enn 10 minutter fra det vakre sentrum. Båten har en klassisk og elegant dekor, men luftige oppholdsrom for at ditt opphold skal føles koselig og luksuriøst. Denne båten kan gi plass til opptil 6 personer og har to separate soverom.

Havnen har gode forbindelse til hvert hjørne av byen, og bus og metro er lett å nå til fots. Nære havnen vil du finne strender fulle av restauranter, barer og de beste klubbene i Barcelona, de mest karakteristiske stedene for utelivet i byen. Nyt ditt opphold i Barcelona på et førsteklasses cruise, i et rom fult av glamour og bli omgitt av den fantastiske sjøen og landskapet.

buttoms norwegian

Uansett hvor du bestemmer deg for å LEIE EN LEILIGHET I BARCELONA, kan du være sikker på at du kommer til å ha en uforglemmelig tid takket være alle de fantastiske TINGENE DU KAN GJØR OG SE i denne vakre byen!

 Ser du etter et sted å bo i Barcelona? Sjekk ut Barcelona Home for mange flere ledige leiligheter over hele Barcelona til gunstige priser! VIS FLERE LEILIGHETER I BARCELONA 

OVERNATTING BARCELONA

VIS FLERE LEILIGHETER

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen