Home / Om Barcelona / Uthyrning av säkra parkeringsplatser i Barcelona
8488778064_6f9e791f8a_k

Uthyrning av säkra parkeringsplatser i Barcelona

Barcelona Home är stolta över att tillkännage vår nya och exklusiva tjänst: uthyrning av säkra parkeringsplatser i Barcelona. Som du säkert redan vet är det riskfyllt att lämna sin bil ute på natten i Barcelona, särskilt när det syns att bilen tillhör en turist på den icke-spanska registreringsskylten. Flera stölder rapporteras varje vecka och även vandalism är vanligt. Samtidigt ligger de flesta parkeringsplatser utanför stadskärnan och är oftast inte särskilt tillgängliga. Nu kan vi erbjuda en säkrad parkeringsplats på ett av de mest centrala lägena i Barcelona.

Pris för bil

24,00€/natt (för daglig uthyrning)

Pris för motorcykel

18,15€/natt (för daglig uthyrning)

Vart?

I mitten av Las Ramblas, bredvid tunnelbanestationen Liceu och flera av de allra mest kända turistattraktionerna finner du parkeringsplatsen, i ett sådant läge att du kan börja njuta av staden så fort du klivit ur bilen. Det kommer dessutom att underlätta din vistelse då det kommer att minska stressen kring att bära runt på bagage. La Rambla är den längsta gågatan i Barcelona och sträcker sig från Plaza Catalunya till Ciutat Vella. Med dess strategiska position är esplanaden en av de mest kända i hela staden.

Sa du säker?

Denna privata parkeringsplats i Barcelona ligger under jorden, man kan bara komma in med ett passerkort och den har videoövervakning 24 timmar om dygnet. Det finns bara ett kort som ger tillträde – ditt – och det hare n depositionsavgift på 40€, om kortet skulle komma bort.

secured parking

Gör en reservation

För att reservera, vänligen fyll vårt kontaktformulär
Eller ring oss på Screen Shot 2015-06-02 at 10.41.23

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Boende i Barcelona

Visa Alla

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top